Zuzana Paroubková kuriózně bourala. A bulvár má žně

02.10.2010 10:15

Horší než srážka s blbcem může být srážka s luxem, píše bulvární deník Blesk, který byl svědkem netradiční nehody exmanželky Jiřího Paroubka.

Zuzana Paroubková kuriózně bourala. A bulvár má žně

Polovinu titulní strany a velkou fotostory věnoval deník Blesk páteční nehodě Zuzany Paroubkové v pražských Stodůlkách. Popravdě trochu netypické. Na čerpací stanici totiž se svým volkswagenem narazila přímo do stojanu s vysavačem, ten zničila a povedlo se jí dokonce najet na střechu jiného vozu.

„Zdemolovala nám celý vysavač i auto našeho zákazníka. Ono to vypadá krkolomně, ale zas tak složité nebylo na to auto najet," uvedl v Blesku čerpadlář.

S podivem komentovali nehodu Paroubkové i ostatní řidiči. „Chtěla vyjet od luxu a evidentně při couvání pustila příliš rychle spojku, takže ji to vymrštilo až na střechu vedle stojícího vozu."

K události došlo v pátek kolem 16. hodiny na čerpací stanici v Bucharově ulici na sídlišti Nové Butovice. Nikdo při ní nebyl zraněn. Z benzínky Paroubkovou následně odvezl taxík.

Podle policie nenadýchala žádný alkohol. „Řidička osobního auta porazila při couvání stojan s vysavačem, poté vrazila do dalšího vozidla," popsala událost v pátek pro iDnes.cz mluvčí policie Jana Röslerová. Kvůli podezření, že se Paroubková nevěnovala řízení, předala police věc magistrátu.

Paroubková se zdemolovanému vysavači omluvila

Zuzana považovala událost za tak významnou, že téměř po měsíci vyplnila status na svém facebookovém profilu. „Zuzana Paroubková věnuje večerní vzpomínku jednomu vysavači, který se jí tak nějak připletl do cesty."



Bulvární deník Blesk, který vydává stejně jako Aha! společnost Ringier, před necelým měsícem upozornil na další exmanželku významného politika, Mirka Topolánka. 10. září byla postavena do centra dění Lucie Talmanová, kdy byla zveřejněna její mateřská. Čtyři roky v Poslanecké sněmovně zajistily manželce expremiéra Mirka Topolánka Lucii Talmanové na účtu devět milionů. Přesto si zažádala o rodičovský příspěvek ve výši 3 500 korun. "Je to plošná dávka," reagovala Talmanová v tu dobu na upozornění v bulvárním Blesku. (více ZDE)

Ještě dříve se Blesk zaměřil třeba na generálního ředitele Jiřího Janečka, expředsedu Jiřího Paroubka či bývalého šéfa Mirka Topolánka. Toho dokonce dotlačil kauzou kolem jeho kontroverzních výroků pro gay magazín Lui k rezignaci na post předsedy ODS. (více ZDE)

Jak ParlamentnímListům.cz potvrdil mediální odborník Břetislav Polách i bývalý šéf vydavatelství Ringier Tomáš Böhm, i politici jsou v jistém smyslu celebrity a musí počítat s tím, že i jejich soukromí budou média - především ta bulvární - pozorně sledovat.

Čtěte také:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pas

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

4:46 Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

„Přijde k většímu a staršímu bratrovi, protože tak se to tradovalo, a tak moc se mu chce dostat do a…