Michálek chce zpět pod Chalupu. Může jít ale i k Bártovi

18.01.2011 22:14

Bývalý ředitel Státního fondu životního prostředí Libor Michálek způsobil pád ministra životního prostředí Pavla Drobila z ODS. Předpokládá, že vyhraje výběrové řízení na post, ze kterého ho bývalý ministr odvolal.

Michálek chce zpět pod Chalupu. Může jít ale i k Bártovi

Libor Michálek se chce vrátit do fondu. Sám ale tuší, že nový ministr Tomáš Chalupa (ODS) mu nemůže být přátelsky nakloněný.

Mám tam rozdělanou práci

„Chtěl bych na fondu dokončit práci, jako je projekt zelené banky, takže půjdu do výběrového řízení," řekl Michálek deníku Právo.

Odmítl nabídku ministra dopravy Víta Bárty, aby pracoval ve Státním fondu dopravní infrastruktury (SFŽP). Prý ji nebude muset znovu zvažovat, pokud ovšem bude výběrové řízení objektivní.

Dále:
Drobil se chystá na soud s Michálkem. Chce tím očistit své jméno
SLEDUJEME Kauzu Drobil

Jinak půjdu k Bártovi

Server Novinky.cz ale upozorňuje, že Michálek už připustil, že v případě neúspěchu se k Bártovi zřejmě vydá. „Pokud by se to (návrat do čela SFŽP) do budoucna ukázalo jako uzavřená záležitost, tak je potom další v pořadí nabídka pana Bárty," potvrdil Michálek.

Nový ministr Chalupa krátce po svém vstupu do úřadu uvedl, že výběrové řízení na nového ředitele fondu bude řešit až poté, co si nechá zpracovat procesní, personální a forenzní audit.

Související:
Kauza zlomila vaz Drobilovi. Ale Michálek si místo najde  

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vfe

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Smazal jsem to, omluva nebude, běžte do p*dele.“ Novotný kauzu s rakovinou rozmázl

22:30 „Smazal jsem to, omluva nebude, běžte do p*dele.“ Novotný kauzu s rakovinou rozmázl

Doslova bouři vyvolal řeporyjský starosta Pavel Novotný poté, co prohlásil, že nemocná dcera Felixe …