Nedá se mu věřit, tvrdí Sobotka o Bártovi

25.01.2011 12:13

Kdyby Vít Bárta (VV) přiznal všechny skutečnosti už před třemi měsíci, kdy s kauzou přišla MF Dnes, nebyl by to dnes takový problém. Podle Bohuslava Sobotky (ČSSD) by to vedlo k tomu, že by se řešilo spíš to, kdo sledování politiků na Praze 11 vůbec objednal.

Nedá se mu věřit, tvrdí Sobotka o Bártovi

Sobotkovi nestačí tisková konference, kterou v sobotu uspořádal Bárta, aby oznámil své stanovisko k důkazům o sledování. Požadavek Bárty, aby deník MF Dnes zveřejnil všechny dokumenty, které má k dispozici, je podle Sobotky strategii, aby se ukázalo, co vše mají novináři skutečně k dispozici.

Bárta má prý přinést fakta o nedůvěryhodnosti důkazů nebo přiznat nepříjemnou pravdu.

Celý text B. Sobotky ZDE

Nedá se mu věřit

„Nyní už víme, že čestnému slovu Víta Bárty se nedá věřit. Slíbil doložit důkazy a neudělal zhola nic. To je fakt, který může zpochybňovat jen ten, kdo sobotní tiskovou konferenci neviděl. Nyní je na Petru Nečasovi, zda budeme moci věřit jeho slovům z poloviny července loňského roku, kdy tvrdil, že v případě nejasností okolo agentury ABL je „připraven"," píše Sobotka na svém blogu.

Sobotka připomíná rychlé odstoupení ministra Drobila, když se objevila kauza o na ministerstvu životního prostředí. Stejně by měl zareagovat i Bárta.

Související:

ABL prý ztrojnásobí zisk. A Bárta na tom vydělá 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vfe

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Berndu Posseltovi za zásluhy o stát... Okamura četl návrhy na vyznamenání a nevěřil

22:28 Berndu Posseltovi za zásluhy o stát... Okamura četl návrhy na vyznamenání a nevěřil

Poslanecká sněmovna nominovala na udělení vyznamenání Za zásluhy ke sblížení Čechů a sudetských Němc…