Jste fanoušek Bárty? Tak jistě víte, co bude příští pátek

29.01.2011 14:40

"Tak mě napadlo, když se vlastně osobně s většinou z vás neznám, co se potkat? Kdo z vás by měl zájem, rád prohodím pár slov a třeba i ukážu svou kancelář," napsal ministr dopravy na svůj profil na Facebooku.

Jste fanoušek Bárty? Tak jistě víte, co bude příští pátek

Reakcí je mnoho. Většinou však jako přes kopírák. Ačkoli Bárta nabídl termín 4. února, tedy příští pátek, desítky fanoušků se omlouvají, že je to příliš "hrr".

"Škoda, byl bych si vzal volno, ale je to asi moc narychlo," "Dobrý, super nápad, ale z Valašského Meziříčí je to poněkud z ruky," "S chutí bych přijel a potřásl rukou a popřál pevné nervy a dobré vidle na ten Augiášův chlívajz. Tak aspoň takhle, a díky za nabídku... Živej ministr, to jsem v životě nepotkal..." "Pokud budete ještě někdy do budoucna tuto akci opakovat, rád bych se zúčastnil!" "Máme to trošku z ruky a taky mě skolila chřipka..." "Ja musim jezdit, práce hodně, ale dovcu mam az 20.unora," "Kdyby to bylo v jiný den, ale zrovna v pátek mám přijímačky," "Následování hodný čin. Dvě stě kilometrů kvůli tomu nepojedu, ale líbí se mi!" "Škoda, že je to tak na poslední chvíli, tak snad to vyjde jindy..." "Škoda... to jsem na horách :( ale chtelo by to více takovýhle akcí."


Poslední příspěvky ministra dopravy:


Doplňme však, že mnoho dalších příznivců ministra dopravy na akci dorazí. Podle slov samotného Víta Bárty jde dokonce o obrovský zájem. "Z kapacitních důvodů opravdu přijmeme jen omezený počet, ale další "facebookové hodinky" budou doufám následovat, a to nejen v Praze," uvedla výrazná tvář Nečasovy vlády.

Jak již ParlamentníListy.cz informovaly (Více ZDE), stačil jeden mediální přešlap a ministr dopravy Vít Bárta během několika hodin téměř ztrojnásobil svou rodinu online „kamarádů". Poté, co premiér Petr Nečas zopakoval své pochyby o výběrovém řízení na policejního prezidenta, objevil se na facebookovém profilu Víta Bárty odsuzující příspěvek. Ministrova kancelář se za něj už omluvila, někdo z PR týmu prý přešlápl. "Pan premiér se už opravdu začíná chovat jak malé děcko a mně s ním začíná docházet trpělivost," napsal ministr dopravy Vít Bárta na svůj facebookový profil. Zpráva se následně dostala do většiny médií a nevědomá propagace profilu byla na světě. Přínos?

Ze čtyř stovek fanoušků se přes noc stala skupina čítající téměř sedmnáct set přátel.

K tématu:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tomáš A. Nový

PhDr. Lubomír Zaorálek byl položen dotaz

Stejné mzdy za stejnou práci v celé Evropě

Zajímalo by mě, jak toho chcete docílit? A kde by třeba podniky nebo zaměstnavatelé na dorovnání mezd měli brát peníze?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Účtenka a video z McDonald's v Polsku. „Proč? Proč? Proč?“

11:05 Účtenka a video z McDonald's v Polsku. „Proč? Proč? Proč?“

Ani pokud jde o fast food, není situace v ČR a v okolních státech stejná. McDonald's platí za meziná…