Zemanovi hrozila amputace. Nešikovný doktor úraz zbodal

13.03.2011 13:10

Katastrofální následky mohla mít pro Miloše Zemana jeho zlomenina palce, hrozila mu totiž amputace. Zemanovu končetinu nakonec zachránil primář zlínské traumatologie. „Je to pravda. Když mě ošetřil, řekl mi, že mi hrozila otrava krve a amputace. Naštěstí to dobře dopadlo,“ řekl exkluzivně pro ParlamentníListy.cz Miloš Zeman.

Zemanovi hrozila amputace. Nešikovný doktor úraz zbodal

Úraz si Miloš Zeman přivodil na své chalupě na Vysočině. „Mám tam dvě obytné místnosti, jednu nahoře a druhou dole, obě spojuje dřevěné točité schodiště o devíti stupních. Na jednom z nich jsem uklouzl a má stokilová váha stačila k tomu, abych si zlomil palec u nohy," vysvětlil příčinu svého zranění ParlamentnímListům.cz Zeman.

Nohu mu pak ošetřil lékař na poliklinice ve Žďáře nad Sázavou, podle všeho ale ne moc dobře. „Palec mi začal hnisat a noha velice bolela. Začal jsem být alergický i na přání mých přátel „Držíme ti palce´. Nakonec jsem se rozhodl odjet za svými přáteli do Zlína, kde se mi dostalo kvalitní péče," konstatoval Zeman. Lékař mu mimo jiné předepsal antibiotika.

Psali jsme:
Neznám chudého doktora, říká sestra z onkologie

Lékaři jsou, zdvořile řečeno, i méně schopní

"Ukázalo se, že i mezi lékaři jsou lidé nejen slušní a neslušní, ale i schopní a zdvořile řečeno méně schopní. O nohu bych přišel nerad," poznamenal Zeman.

Náladu si pak po vyšetření odjel spravit na zabijačku, kterou pořádal legendární slušovický podnikatel František Čuba, který je mimo jiné také členem Zemanovy strany. „Dal jsem si prdelačku, jitrničky a tlačenku a moc jsem si pochutnal. Nejvíce asi na jitrnicích. Jak v nich je hodně česneku a majoránky, tak to je podle mého gusta. Navíc jsem si moc dobře popovídal s Františkem Čubou, kterého osobně přirovnávám k legendám, jakými byli Tomáš a Jan Baťovi," uzavřel Zeman.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Anna Biháriová

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

30 000 Kč pokuta za zákaz Ukrajincům. Mezitím další rvačka. „Policie ČR nepřijela.“

8:46 30 000 Kč pokuta za zákaz Ukrajincům. Mezitím další rvačka. „Policie ČR nepřijela.“

Ukrajincům vstup zakázán, demolují nám diskotéku. Tak se nedávno vyjádřil IMC Music Club ve východoč…