Synem poškozenou kašnu zaplatí sám Bém

21.03.2011 13:18

Výtržnictví přišlo syna exprimátora Prahy Pavla Béma draho. Má vážně zraněné obě ruce, u jedné z nich mu hrozí amputace. Škodu, kterou způsobil, ale zaplatí jeho otec.

Synem poškozenou kašnu zaplatí sám Bém

Když skupina mladíků v sobotu nad ránem začala s ničením Wimmerovy kašny na pražském Uhelném trhu, zřejmě netušila, jak fatální mohou mít jejich hrátky následky.

Jeden z mladých mužů, který se akce zúčastnil, byl syn exprimátora Pavla Béma (ODS). Ten v pondělí uvedl, že škodu, kterou na kašně způsobil jeho nezdárný syn, uhradí on sám.

Synovi hrozí amputace

Bémův potomek nyní leží v pražské Střešovické nemocnici s vážnými zraněními obou horních končetin. U jedné z nich mu dokonce hrozí amputace. Zda k tam radikálnímu zákroku dojde či již došlo, ale zatím lékaři nemocnice ve Střešovicích tají.

Citlivé téma pro Béma

Sám Bém se kromě příslibu úhrady škody k celé věci příliš vyjadřovat nechce. Na dotaz deníku Právo po detailech případu odpověděl výmluvně. „Každá lidská tragédie bolí, tím spíš, jedná-li se o vaše nejbližší."

Incident se odehrál v sobotu nad ránem, kdy mladí výtržníci poškodily sochy umístěné na kašně.

"Skupina mladíků se vracela kolem 4. hodiny ráno z restaurace a začali dovádět ve vypuštěné Wimmerově kašně. Během řádění se uvolnila část sochy, která jednomu z mladých mužů způsobila vážné zranění obou rukou," uvedla k případu mluvčí pražské policie Jana Rösslerová.

Více čtěte:

Syn Pavla Béma utrpěl vážná zranění. Otec je zdrcen

Bémovi spojenci z radnice mají nové posty. O vliv ani peníze nouzi nemají 

Za Blanku poděkujte Bémovi, říká Březina 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jas

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

Důchodová reforma

Tvrdíte, o důchodové reformě jednáte i s laickou veřejností. Jak? Kde? Jsem si ničeho takového nevšiml. A myslíte, že má smysl schvalovat něco, na čem se aspoň z větší části neshodnete s opozicí? K čemu reforma, kterou jiná vláda zase zruší, což už se stalo? Nebylo třeba chybou, že jste s opozicí ne...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zhrození nad Pavlem: Kdo mu psal projev? Přednesl argumenty proti angažmá ČR v aliancích

20:11 Zhrození nad Pavlem: Kdo mu psal projev? Přednesl argumenty proti angažmá ČR v aliancích

Při pietním aktu na Vítkově podle publicisty a novináře Petra Žantovského prezident Petr Pavel zapom…