Drahomír Hron: Nenalítněte průhledným praktikám ODS

13.04.2011 15:35

Je jasná jedna věc. Nyní se vyšetřují některé korupční kauzy kolem ODS a lidí napojených na Mirka Kalouska, což v řadách jistých politiků i opozičních, vyvolalo masovou hysterii a vznikl tak velký tlak na odstranění hlasitého Víta Bárty a Radka Johna z ministerstva vnitra, které má vyšetřování pod palcem a momentálně není pod vlivem ODS.

Drahomír Hron: Nenalítněte průhledným praktikám ODS

Péťa Nešasůj pro diktátem kmotrů zčerstva běžel za Klausem na hrad s demisemi prakticky všech ministrů za VV, aniž by představil nějaký smysluplný plán jak dále udržet vládu a pokračovat v reformách.  Tak okaté jednání jsem od ODS nečekal. Hlavně uhrát svých mizerných patnáct procent, zamést kauzy pod koberec a tiše pokračovat v rozkrádání našich peněz.

V médiích je několik týdnů proti VV vedená účelová a nesmyslná likvidační kampaň.  Odpadlíci z VV, kteří jsou každému u prdele, si zřejmě na radu odborníka na korupci Íčka Langera instalují doma štěnice, najímají si ochranky a schovávají se na neznámých místech. Samozřejmě nezapomínají celý svůj postup patřičně medializovat a to i v hlavních zprávách. Opět celá věc je velmi okatá a nápadná.

Lidé prosím nedovolte příslušným politikům, aby si z nás řadových občanů nedělali až takovou srandu. Proti VV je veden totální likvidační atak, koaliční partneři se s VV odmítají normálně a rovnocenně jednat. Celá tato věc je důkazem toho, že vnitro pod vedením Johna přišlo na něco, co velmi smrdí a nahání panický strach zkorumpovaným politickým dinosaurům napříč celým politickým spektrem včteně určitých lidí z ČSSD (např. Bohuš už také několik týdnů cosi blekotá o nedůvěryhodnosti VV).  Hlavně že i tito dinosauři měli před volbami plnou hubu keců boje proti korupci a když se začalo, tak konstruují pro občany divadýlka patřící někam do padesátých let minulého století.

VV je nová a nezkušená strana, plná mladých nezkorumpovaných lidí. Sotva počala dělat to, co svým voličům slíbila, dostalo se jí od koaličních partnerů dost těžké podpásovky. Všimli jste si jak se například kauza Promopro  ministra Vondry dostala díky účelovému vybuzení  dění kolem VV kamsi do pozadí a pomalu se zapomíná?  Jak typické!

VV nenechte se zbytkem koalice zastrašit a přitisknout ke zdi! Dejte hlavu vzhůru a bojujte. To se od vás čeká a máte velké sympatie mnoha lidí. Ikdyž by jste šli do opozice, tak se pořád snažte s touto zkorumpovanou dinosauří lůzou  zatočit a předložit lidem relevantní informace o tom jaké darebáky jsme tu dvacet let tolerovali, aby je už nikdo nikdy nevolil. Hodně štěstí!

PS: Péťa plave jak se dá, toto je dost těžce uvěřitelná etuda: http://www.novinky.cz/domaci/230596-pozor-na-lidi-z-vv-mohou-si-vas-nahravat-varuje-vedeni-ods-sve-cleny.html

a bacha na všechna komerční média, tam kdo nasype tak se tak píše (tzv.PR), v rámci krize všem topmanagerům je každá kačka dobrá, aby nemuseli makat jako my ostatní.

Vyšlo na blogu iDnes

SLEDUJEME témata vládní krize a peníze za mlčení ve VV Dále čtěte:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Názory, ParlamentniListy.cz

Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: Proč se k tomu snižují?

15:57 Jiří Paroubek: Proč se k tomu snižují?

Když jsem si o víkendu přečetl některé články v denním tisku, věnované osvobození republiky před 79 …