Děkuji za podporu, vzkázal Dobeš čtenáři PL.cz. Státní maturitu nevzdám

26.04.2011 13:35

Ministr školství Josef Dobeš boj se státními maturitami nevzdává. Udělá prý vše proto, aby celá věc "klapla". Pokud to nevyjde, tak rád odejde.

Děkuji za podporu, vzkázal Dobeš čtenáři PL.cz. Státní maturitu nevzdám

"Pane ministře, od premiéra máte dost podmínek pro setrvání ve vládě. Fondy, maturity - není to spíše nátlak? S tím, jak se snažíte o úspěšný průběh maturit, to se mi líbí, věci se mají dokončit," zeptal se prostřednictví služby "Profily" na ParlamentníchListech.cz Dobeše (pan) Křížovnický z Karlových Varů.

"Dobrý den, je to postoj pana premiéra, který jsem připraven akceptovat," reagoval ministr. "Úspěšný průběh státních maturit je jedním z cílů, které jsem si po nástupu do své funkce vytýčil a dělám vše pro to, abych svému závazku dostál. Děkuji za podporu."

Dobeš už dříve (ještě před vyřčením zmiňovaných podmínek premiéra Petra Nečase) avizoval, že v případě neúspěšné státní maturity "naostro" je připraven převzít odpovědnost a z funkce ministra odejít.

Dotaz byl položen prostřednictvím unikátní služby "Profily" na ParlamentníchListech.cz, kde se registrovaní čtenáři mohou dotazovat zákonodárců na to, co je zajímá. I vy se zeptejte ministra školství Josefa Dobeše.

Čtěte také:

Dobeš a Zelený: Státní maturity budou, rizikové faktory nejsou

Dobeš chce zavést dvouleté studium. Akademici se bouří

Odvolávaný Dobeš za maturity dýchá. Můžu u nich radit, říká

Foto: Hans Štembera

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: par

Ing. Kateřina Konečná byl položen dotaz

Populismus?

Dobrý den, proč s návrhem na snížení platu přicházíte až teď před volbami? A jestli vám přijde vysoký, což nerozporuji, zajímalo by mě, co s tak vysokým platem děláte vy? Dáváte třeba část na dobročinné účely, jako to třeba dělal prezident Zeman? A ještě jedna věc, není plýtvání penězi celý chod EU,...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Toto Pavel Novotný nebude číst rád. Z ODS hřmí za kauzu Felix Slováček

17:08 Toto Pavel Novotný nebude číst rád. Z ODS hřmí za kauzu Felix Slováček

Překročil všechny meze, nemá v ODS co dělat. Známý provokatér Pavel Novotný, který je za občanské de…