Bobošíková: Neokrádejte důchodce, zdaňte monopoly!

25.06.2011 20:28

SUVERENITA – Blok Jany Bobošíkové důrazně odmítá tzv. důchodovou reformu z dílny TOP 09, ODS a VV.

Bobošíková: Neokrádejte důchodce, zdaňte monopoly!

Jsme přesvědčeni, že reforma, jejíž důsledky dopadnou na ty nejslabší a ty, kteří se sami již bránit nemohou, je ukázkou naprosté arogance moci vládnoucí koalice a zároveň neschopnosti skutečně spravovat Českou republiku. Zmatené a nahodilé reformy, které se mění každým dnem podle toho, jak si diktují tu jedna tu druhá koaliční strana místo skutečně odborné nepolitické analýzy reformních kroků a jejich dopadů na občany České republiky, považuje Suverenita (SBB) pro naši vlast nejen za nedůstojné, ale hlavně za nebezpečné.

Suverenita požaduje, aby před nastolením asociálních reforem se vládní koalice zaměřila na skutečná protikorupční opatření. Zajištění finančních prostředků do státního rozpočtu nikoliv formou stále rostoucího zdanění občanů, ale z důsledné kontroly veřejných zakázek, zamezení jejich předražování, ze zdanění majetků evidentně přesahujících oficiálně vykazované příjmy těch, kteří o veřejných zakázkách rozhodovali a výrazného zdanění monopolů.

Suverenita SBB je přesvědčena, že pokud by se skutečně, nikoliv jen verbálně, začala uplatňovat protikorupční opatření, nebude se rozpočet potýkat s neustále rostoucím deficitem.

Více:
Utěšujeme uplakané seniory, vpálila Bobošíková Kalouskovi jeho složenku

##PROFIL 1200##

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Suverenita - blok Jany Bobošíkové

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

návrat Ukrajinců

Je podle vás fér někoho nutit jít válčit, když nechce, a lze takové lidi vůbec nějak motivovat? Jestli někdo před válkou utekl, myslíte, že je něco, co ho přiměje jít válčit? Vždyť není nic cennějšího, než život. A jelikož se válka pro Ukrajinu nevyvíjí vůbec dobře, není třeba řešit, co bude Ukrajin...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mašek (ANO): My že podněcujeme protiukrajinské nálady? Tím, že chceme mír?

6:16 Mašek (ANO): My že podněcujeme protiukrajinské nálady? Tím, že chceme mír?

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke slovům prezidenta Pavla.