Fanynka véček už nevěří. Proč hlasujete s tím dobytkem?

26.06.2011 22:34

Další jednání K9 oficiální facebookové stránky VV opomenuly zmínit. Čímž si popudily své fanoušky. Ale i kdyby to jednání zmínily, jako tomu udělal předseda strany Radek John, fanouškům by se nezavděčily. Ti totiž už výsledek jednání znají předem. Zase uhnete, jste k smíchu, říkají facebookáři.

Fanynka véček už nevěří. Proč hlasujete s tím dobytkem?

Fanoušci facebookové stránky Věci veřejné se o nedělním jednání K9 nedočtou. Dozví se však, že byly vyvěšeny výsledky anket, v kterých véčkaři hlasovali o uzákonění desetileté povinné školní docházky a také o návrhu na navýšení rozpočtu Evropské unie.

Psali jsme:
Personálie dneska ne. Času dost, překvapila Peake

Hlasujete s dobytkem

Svoje fanoušky tím Věci veřejné nepotěšily. Nejoblíbenější příspěvek v diskusi pod zmíněným stavem napsala facebooková uživatelka Katka Fabiánová: „:-DD proboha už sem fakt radši nic nevyvěšujte, já už nevím jestli nás provokujete schválně, nebo to má být k pobavení......jako to mě po...koho zajímá, že se odhlasovala nějaká školní docházka v situaci, když sedíte ve vládě a hlasujete ruku v ruce s takovým dobytkem, o tom dejte hlasovat, třeba budete zase o něco chytřejší jako po těch ‚výjezdech‘ :-P"

V podobném duchu se nesou i další příspěvky. Příznivci Věcí veřejných si zkrátka přejí, aby mohli hlasovat v anketě o tom, zda mají zůstat VV ve vládě.

I když někteří z fanoušků VV jsou skeptičtí i k anketám, která strana pořádá. „A byly ty ankety na férovku?" ptá se Mirek Toman v narážce na uniklou nahrávku z neoficiálního jednání vedení Věcí veřejných, kde aktéři nahrávky zpochybňují hodnověrnost referend, která VV pořádají na internetu, když se ptají, zda volbu předsedy strany nechají proběhnout „na férovku".

Jak si stojíte s odchodem Kalouska, ptají se Johna fanoušci

Jediným představitelem VV, který se na Facebooku zmínil o tom, že probíhá nějaké jednání, které iniciovaly především Věci veřejné, a na kterém se možná rozhodne o dalším osudu vlády, byl předseda strany Radek John. Jeho nedělní příspěvek k diskusi zní: „A dnes další jednání K9..."

Ani jeho fanoušci však už nad dalšími jednáními K9 nadějí neplesají. „Nechcete si ušetřit čas, zatím vždycky byl výsledek takměř nulový a nejspíš to tak bude i teď. Dáte na stůl požadavky, nikdo je nevezme vážně, pohrozíte odchodem, pak ty požadavky po x-té změníte, nikdo je nebere vážně,...a tak pořád dokola. Jediné, co je stabilní, je vaše trojkoalice, jako jeden muž hlasujete pro cokoli, co vláda navrhne a tak tomu, pokud nezměníte přístup, bude i nadále. Asi se to teď nehodí, ale jak si stojíte s odchodem Kalouska? Taky jeden ze zapomenutých požadavků...," píše na profilu Radka Johna jeho fanynka.

"Jestli uhnete, jste pro mě zklamáním a už nikdy nebudu volit," vyhrožuje fanynka

Příznivcům Věcí veřejných především vadí, že mají pocit, že jimi zvolená strana sebou od koaličních partnerů nechává zametat. To, varují Radka Johna, nás odradí od znovuzvolení vaší strany: „Každopádně, patřila jsem na všech diskusích k voličům, kteří obhajovali stranu VV i přes nadávky a urážky oponentů. VV pro mě znamenala naději na změny a nový vítr v politice. Jestliže se opět nechají uchlácholit a dál do sebe nechají kopat jak do hadrového míče a dál budou podporovat vládu , je to pro mě veliké zklamání a rozhodnutí - už nikdy nevolit a nikomu nevěřit."

Psali jsme:
Levice už ví, jak to dopadne. Žádný pád vlády. Véčka se drží koryt

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Matěj Pálka

MUDr. Jiří Mašek byl položen dotaz

Korespondenční volba

Jak se bude prosím kontrolovat platnost dokladů (OP, pas a pod.) při korespondenční volbě ? Děkuji za info. Tůmová

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Spotřeboval polovinu, zaplatil víc. „Zlevňování“ energie doložené fakturami

4:44 Spotřeboval polovinu, zaplatil víc. „Zlevňování“ energie doložené fakturami

Přelom dubna a května je obdobím, kdy většina lidí dostává vyúčtování za energie a služby spojené s …