Sněmovna znovu vypsala zakázku na pořádání shromáždění NATO

02.07.2011 11:44

Poslanecká sněmovna znovu vypsala zakázku na pořádání 58. výročního zasedání Parlamentního shromáždění NATO, které se uskuteční v listopadu 2012 v Praze. Odhadovanou cenu zakázky snížila o 2,5 milionu korun, její hodnota nyní činí 22,5 milionu Kč.

Sněmovna znovu vypsala zakázku na pořádání shromáždění NATO

Předchozí soutěž vypsala dolní komora v dubnu, v červnu oznámila, že zakázku ruší. Podle vyjádření sněmovny byly předloženy pouze nepřijatelné nabídky. 

Mezi podmínkami výběrového řízení zůstává například to, že uchazeč musí mít zřízenou pobočku v České republice, složí milion korun jako bankovní záruky a nebude současně subdodavatelem v nabídce jiné společnosti.
    
Dále musí mimo jiné dodat přehled obdobných zakázek za poslední tři roky, doklady o odborné způsobilosti realizačního týmu a o počtu zaměstnanců podílejících se na podobných zakázkách v posledních třech letech. Obálky s nabídkami bude otevírat komise 8. srpna. 
Zasedání Parlamentního shromáždění NATO začne 9. listopadu příštího roku v Kongresovém centru, potrvá čtyři dny. Jeho společnými organizátory jsou sněmovna a Senát. 
    
Parlamentní shromáždění NATO je organizací složenou ze zástupců členských států aliance. Má poradní charakter a jeho cílem je posilovat spolupráci a porozumění mezi členskými státy. Zasedání se účastní delegáti, kteří pracují ve čtyřech tematicky zaměřených výborech: ekonomickém, politickém, bezpečnostním a pro vědu.

Čtěte také:
NATO se sejde v Praze. Kšeft na 25 milionů. Co třeba ProMoPro?

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: čtk, mp

Ing. Martin Kolovratník byl položen dotaz

Byl byste pro, aby měli cyklisti SPZ?

Cyklisti jsou všude a dost často bohužel nedbají pravidel silničního provozu. Už víckrát se mi ale stalo, že udělali nějaký přestupek a vlastně jim to projde, protože je nemáte jak identifikovat, i když je třeba natočíte nebo je zachytí nějaká kamera. Neměli by mít na kole něco, podle čeho půjdou id...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Toto Pavel Novotný nebude číst rád. Z ODS hřmí za kauzu Felix Slováček

17:08 Toto Pavel Novotný nebude číst rád. Z ODS hřmí za kauzu Felix Slováček

Překročil všechny meze, nemá v ODS co dělat. Známý provokatér Pavel Novotný, který je za občanské de…