Nečasova vláda přežila. Šídlo přináší konspirační teorii

02.07.2011 12:45

Součet číslic v datu narození Bárty činí 38. Právě tolik bude Bártovi letos let. A teď dobrý pozor: sečteme-li věk Bárty a jeho ženy Kateřiny Klasnové, dojdeme k číslu 70. Právě tolik let je Václavu Klausovi, píše komentátor Jindřich Šídlo.

Nečasova vláda přežila. Šídlo přináší konspirační teorii

Kdo vám řekne pravdu o přežití kabinetu Petra Nečase? Možná milovníci konspiračních teorií, kterých se na internetu objevují desítky. Jednu z nich s trochou nadsázky představuje i komentátor Jindřich Šídlo na serveru Ihned.cz.

Příchod Karolíny Peake byl předpovězen

Zatím poslední koaliční roztržka skončila vstupem jedné dámy do zatím čistě pánského klubu. Poslankyně Karolína Peake (VV) se stala vicepremiérkou a VV se uspokojily. Pro znalce to ovšem nebylo žádné překvapení, protože existenci současného kabinetu předpověděl již před mnoha lety  Stieg Larsson v knize "Muži, kteří nenávidí ženy". Příchod Karolíny Peake do kabinetu pak jasně rozeznáme v druhém díle Larssonova Millenia "Dívka, která si hrála s ohněm".

Související:

Potvrzeno. Véčka zůstávají v Nečasově vládě. Jak všichni říkali

A to není vše, o aktuální vládní krizi hovoří také magie čísel. „Součet číslic v datu narození Bárty činí 38. Právě tolik bude Bártovi letos let. A teď dobrý pozor: sečteme-li věk Bárty a jeho ženy Kateřiny, dojdeme k číslu 70. Právě tolik let je Václavu Klausovi," píše komentátor Šídlo

Alvin a Chipmunkové

Inspiračních zdrojů, ze kterých lze čerpat konspirační ponaučení, existuje celá plejáda, ale jedním z nejpůsobivějších je film. Komentátor HN v této souvislosti připomíná, že do kin letos přijde třetí díl dětského filmu Alvin a Chipmunkové. Za zmínku stojí, že chipmánkové jsou v podstatě malé veverky, které vesele dovádějí, ale vždy když něco provedou, vrátí se ke svému kamarádovi, který podle Šídlova názoru nápadně připomíná Radka Johna.

Dále čtěte:

Veverkám jde o koryta. Jen mír před další válkou, běduje Kováčik

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Ing. Kateřina Konečná byl položen dotaz

Populismus?

Dobrý den, proč s návrhem na snížení platu přicházíte až teď před volbami? A jestli vám přijde vysoký, což nerozporuji, zajímalo by mě, co s tak vysokým platem děláte vy? Dáváte třeba část na dobročinné účely, jako to třeba dělal prezident Zeman? A ještě jedna věc, není plýtvání penězi celý chod EU,...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Toto Pavel Novotný nebude číst rád. Z ODS hřmí za kauzu Felix Slováček

17:08 Toto Pavel Novotný nebude číst rád. Z ODS hřmí za kauzu Felix Slováček

Překročil všechny meze, nemá v ODS co dělat. Známý provokatér Pavel Novotný, který je za občanské de…