Nechystám personální zemětřesení, říká nový šéf cizinecké policie

04.07.2011 19:49

Majer nahradil v pozici šéfa cizinecké policie bývalého policejního prezidenta Vladislava Husáka, jenž byl v minulosti přistižen, jak po dálnici ujíždí dvousetkilometrovou rychlostí. Nový šéf ubezpečuje zaměstnance, že nechystá personální bouře, ale to při svém nástupu do funkce tvrdil i ministr vnitra Jan Kubice, který pak nemalé personální změny provedl.

Nechystám personální zemětřesení, říká nový šéf cizinecké policie

Novým šéfem cizinecké policie se stal Milan Majer, informovala o tom Česká televize. Jednou z jeho priorit bude zabezpečení vnějších hranic schengenského prostoru.

A čeho ještě by chtěl nově jmenovaný šéf cizinecké policie dosáhnout? Podle vyjádření mluvčí cizinecké policie Kudláčkové bude chtít především udržet v pozicích odborníky na cizineckou problematiku. Majer chce také dále rozvíjet zahraniční spolupráci

Ve funkci šéfa celé organizace vystřídal bývalého policejního prezidenta Vladislava Husáka, který cizineckou policii vedl od května 2008, ale svůj post musel opustit po té, co si ho jako náměstka vybral nový policejní prezident Petr Lessy.

Související:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jejda, pirátské špinavé prádlo. „Řežou se mezi sebou.“ V Praze problém až u soudu

4:44 Jejda, pirátské špinavé prádlo. „Řežou se mezi sebou.“ V Praze problém až u soudu

Prozradil pirátský poradce Petr Beneš z pražského magistrátu citlivé informace protistraně, s níž se…