Klaus zničil český sport, volal divák Kvitové. Ta zůstala klidná

07.07.2011 20:56

Vítězka Wimbledonu Petra Kvitová přijala pozvání prezidenta Klause a zavítala na Hrad. Od hlavy státu prý dostala nádhernou kytici a brož. Kvitová byla také hostem pořadu Hyde Park na ČT. Jeden z diváků se ptal, jak jí bylo na Hradě v přítomnosti člověka, "který zdevastoval český sport".

Klaus zničil český sport, volal divák Kvitové. Ta zůstala klidná

Tenistka Petra Kvitová získala kromě titulu vítězky Wimbledonu také čestné občanství svého rodného Fulneku a setkala se s prezidentem republiky Václavem Klausem i prezident Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech Jiřím Bartoškou.

Pero jsem prezidentovi nedala

Dnes večer dorazila wimbledonská šampionka do pořadu České televize Hyde Park. Jeden z diváků se ptal, zda přinesla prezidentu Klausovi pero. Reagovala se smíchem, že pero opravdu nenesla.

„Pero jsem prezidentovi nedonesla, ale dala jsem mu tenisovou raketu. Prezident mi dal kytičku a brož, které mě potěšily. Prezident mi začal tykat asi sám od sebe, ale já jsem si toho ani nevšimla," prohlásila tenisová vítězka

Další z diváků chtěl vědět, jestli ji nebylo nepříjemné, když se musela na Hradě setkat s člověkem, který údajně v devadesátých letech zdevastoval sport a pustil do něj jen ty, kteří na to mají dost peněz. Kvitová se odpovědi na tuto otázku vyhnula s odůvodněním, že o této problematice nemá mnoho informací.

Související:

Kvitová míří na Hrad za prezidentem. A moc se těší

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jejda, pirátské špinavé prádlo. „Řežou se mezi sebou.“ V Praze problém až u soudu

4:44 Jejda, pirátské špinavé prádlo. „Řežou se mezi sebou.“ V Praze problém až u soudu

Prozradil pirátský poradce Petr Beneš z pražského magistrátu citlivé informace protistraně, s níž se…