Vrátit vstupné! křičeli diváci. Čtvrtníčkovi se legrace z Klause nepovedla

14.08.2011 7:19

V pražském Divadle Na zábradlí se v sobotu večer odehrála premiéra „hrdé zpěvohry“ President vykuřpytel. Připravil ji herec a showman Petr Čtvrtníček. Herec se ale na představení dostavil až hodinu a půl po začátku, a tak se jednalo spíš o koncert „home metalové“ kapely Buzerant. Jednalo se o reakci na pochod homosexuálů, kterým vyvrcholil festival Prague Pride. Účastníci pochodu měli v divadle čtyřprocentní slevu.

Vrátit vstupné! křičeli diváci. Čtvrtníčkovi se legrace z Klause nepovedla

Ze sálu divadla byla odnesena sedadla, kvůli zvětšení kapacity. Ta ale přesto nestačila. Vstupenky stály 200 korun. Podle ČTK nerozladilo natěšené diváky ani to, že koncert začal s velkým zpožděním. Kapela se to pokoušela omluvit zájezdem ve Vatikánu.

„Vrátit vstupné!" volali diváci

Buzerant zahrál písně Hvězdy nad farou, Láďa je jako večernice, Hnědá je dobrá a předělávky známých hitů. Až půlhodinu před 22:00 se publikum dočkalo Čtvrtníčka s nabílenou tváří a jeho zčásti pantomimické amatérské produkce, která trvala přibližně 15 minut.
Reakce diváků byly rozdělené na polovinu. „Vrátit vstupné, bída" nebo „Ještě jednou, opakovat" zaznívalo.

SLEDUJEME téma Prague Pride

Festival Prague Pride vyvrcholil průvodem hrdosti v sobotu odpoledne. Zúčastnilo se ho kolem pěti tisíc lidí. Záštitu nad festivalem převzal primátor Prahy Bohuslav Svoboda (ODS), za což si vysloužil kritiku od prezidentova vicekancléře Petra Hájka. Ten označil homosexuály za deviantní spoluobčany a průvod za nátlakovou akci. Podpora festivalu se nelíbila ani arcibiskupovi Dominiku Dukovi.

Prague Pride zakončil průvod hrdosti a President vykuřpytel

Čtvrtníček už v minulosti reagoval s vtipem na různé mediální kauzy a události. Známá je parodie korupční kauzy ve fotbale „Ivánku, kamaráde, můžeš mluvit?" z roku 2005. Poté, co šéf odborářů Jaromír Dušek označil šéfa drah Petra Žaludu a další za homosexuály, uspořádal Čtvrtníček se svou skupinou Buzerant Koncert pro Žaluda.

Související:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vfe

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Janda a Olympic za 471 900 Kč na festivalu dechovky. Z rozpočtu města

14:40 Janda a Olympic za 471 900 Kč na festivalu dechovky. Z rozpočtu města

Jako každý rok se v Kolíně i letos bude konat festival dechovky Kmochův Kolín. Na své si nicméně při…