Jubilejní desátý ročník veletrhu SPORT Life za dveřmi!

19.10.2011 16:02

Široká sportovní veřejnost se již podesáté může těšit na dny plné pohybu, zábavy a inspirace. Čtyřlístek veletržních projektů SPORT Life, Bike Brno, boat Brno a Caravaning Brno otevře brány brněnského výstaviště již 10. listopadu.

Jubilejní desátý ročník veletrhu SPORT Life za dveřmi!

Pro vyznavače jachtingu a dalších vodních sportů je určen především pavilon Z, který bude hostit mezinárodní výstavu lodí a vodních sportů boat Brno. Desítky vystavovatelů budou návštěvníkům prezentovat nové modely plachetnic, motorových člunů či dalších plavidel. Zájemci budou mít na výstavě také nejlepší příležitost si vybrat ze široké nabídky charterových společností dovolenou na lodi. Výstava boat Brno nabídne také vedle samotných expozic zajímavý doprovodný program, v rámci kterého proběhnou na podiu přednášky a projekce ze světa vodních sportů. Tradičními tématy doprovodného programu budou jachting, kiteboarding či potápění.

V sousedním pavilonu P - nejnovější a největší výstavní hale brněnského výstaviště - proběhne mezinárodní výstava karavanů a obytných automobilů Caravaning Brno. Stejně jako v předchozích letech se prostory pavilonu na čtyři dny promění v „kemp" plný zbrusu nových obytných automobilů a přívěsů. Logicky nebude chybět ani celá řada doplňků a příslušenství. V rámci doprovodného programu výstavy proběhnou přímo v pavilonu P odborné přednášky, které připravuje Sdružení dovozců obytných vozidel OSCAR. Velmi užitečnou službou pro návštěvníky bude tradiční poradenský servis pro začínající i pokročilé karavanisty.

Další prostory brněnského výstaviště zaplní veletrhy SPORT Life a Bike Brno. Outdoorové a zimní sporty najdou své místo v obou křídlech nepřehlédnutelného pavilonu A. V pavilonu A2 se bude prezentovat část zúčastněných firem s nabídkou vybavení pro outdoorové aktivity. Prostory pavilonu doplní osvědčené a velmi oblíbené aktivity, jakými jsou kmenové lezení, lanovka či další lanové aktivity. Nebude chybět ani výstava stanů. Prezentace zimních sportů a druhá část outdoorové zaměřených firem bude umístěna v hale A1. Základem prezentace vybavení pro zimní sporty bude expozice lyží a ochranných přileb, která nabídne velmi širokou paletu modelů pro nadcházející sezonu.

Mezinárodní cyklistický veletrh Bike Brno svou nabídkou obsadí pavilony V, F a G1. Návštěvníky zde čekají tisíce jízdních kol a doplňků pro cyklistiku. Stejně jako v minulém roce, i tentokrát se na veletrhu ve velkém počtu představí elektrokola jako nový fenomén městské dopravy. Ke kvalitnímu veletrhu neodmyslitelně patří doprovodný program, který návštěvníkům nabídne atraktivní podívanou. Příjemné setkání s cyklistickými legendami slibuje program exhibic, besed a rozhovorů na pódiu pavilonu F. Pro zájemce o rozvoj cyklodopravy proběhne ve čtvrtek v pavilonu P již pátý ročník Bike Konference.

I nadále zůstává návštěvníkům možnost získat zvýhodněné vstupné. Návštěvník se v případě zájmu může před samotnou návštěvou veletrhu zaregistrovat na internetových stránkách veletrhu a získat tak zlevněnou vstupenku za 120 Kč. Jedinou podmínkou je mít k dispozici funkční e-mailovou adresu. Tam bude zaslán registrované osobě poukaz na zlevněnou vstupenku ve formátu PDF.

Důležité ve zkratce ...

Termín veletrhu: 10. - 13. listopadu 2011, Brno - Výstaviště

Otvírací doba: Čtvrtek - Sobota: 9.00 - 18.00 hod.; Neděle: 9.00 - 16.00 hod.

Vstupné:

Základní          150 Kč
Zlevněné        120 Kč
Rodinné          250 Kč, s využitím rodinného pasu 200 Kč

Pro více detailních informací sledujte průběžně internetové stránky ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PR článek

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

30 000 Kč pokuta za zákaz Ukrajincům. Mezitím další rvačka. „Policie ČR nepřijela.“

8:46 30 000 Kč pokuta za zákaz Ukrajincům. Mezitím další rvačka. „Policie ČR nepřijela.“

Ukrajincům vstup zakázán, demolují nám diskotéku. Tak se nedávno vyjádřil IMC Music Club ve východoč…