Vážení a milí, díky. Už rok jsem senátor

24.10.2011 23:00

Za devětačtyřicátý volební obvod zvolený senátor Jozef Regec (ČSSD) poděkoval v pondělí večer na sociální síti Facebook těm, kteří jej na šest let dostali do horní komory Parlamentu.

Vážení a milí, díky. Už rok jsem senátor
Foto: archiv
Popisek: Jozef Regec

"Vážení a milí přátelé, je tomu rok, co jsem se díky Vaší podpoře stal senátorem za náš volební obvod Blansko. Chci Vám při této příležitosti ještě jednou poděkovat. Za ten uplynulý čas se dle mého názoru mnohé podařilo," uvedl Regec ve svém téměř nočním prohlášení.

"Svým hlasem v Senátu nadále hájím Vaše zájmy. Snažíme se spolu s kolegy a kolegyněmi ze senátorského Klubu ČSSD korigovat nespravedlivé vládní škrty, zvyšování daní a zamezit přijímání zákonů, které jdou proti většinové společnosti. Moje činnost a aktivita v regionu neskončila v den voleb, ale naopak se ještě více zintenzivnila. Vídám se s Vámi, jezdím za Vámi do Vašich měst a obcí. A naopak jsem neodmítnul žádnou žádost o schůzku, pomoc či radu. Víte, že se na mě můžete kdykoliv obrátit a já se budu snažit, v rámci svých možností, Vám vyjít vstříc. Uvítám i případné kritické názory, vždy je co zlepšovat!" doplnil.

Jak ParlamentníListy.cz zjistily, Regec je jedním z mála senátorů, který je na sociální síti Facebook aktivní. Spolu s ním lze zmínit už jen místopředsedu horní komory Zdeňka Škromacha. Zbylých téměř osmdesát jmen se k online aktivitám staví spíše pasivně.

Regec v roce 2010 získal 15 541 hlasů v prvním a 17 389 v druhém kole.


Volební mapa ParlamentníchListů.cz:


ODJINUD:


Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tomáš A. Nový

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Mladí si myslí, že všechno zachránili Američané“. Plzeňský památník obětí války se smutným osudem

21:38 „Mladí si myslí, že všechno zachránili Američané“. Plzeňský památník obětí války se smutným osudem

Zrezivělý památník; víc, než se na pohled zdá. Jména škodováckých obětí druhé světové války po necel…