Pražská ODS zveřejnila posměšný obrázek Slovenska

04.11.2011 20:17

Obrovské dluhy Řecka, pád vlády na Slovensku a ustavičná jednání čelních představitelů EU zřejmě rozvířily fantazii členů ODS na Praze 11. Ti na svém Facebooku zveřejnili snímek, který někteří čtenáři považují za skandální.

Pražská ODS zveřejnila posměšný obrázek Slovenska

"No comment" uvedli zástupci občanských demokratů jedenácté městské části v Praze pod fotografii, kterou uveřejnili před svými více jak pěti sty fanoušky. Snímek má podle některých diskutérů jasnou funkci: ukázat, že EU drží pevně ve spárech jak Řeky, tak Slovensko. Pro jiné je skandální a nevhodný.

Oficiálně se ovšem z ODS nikdo vyjádřit nechtěl. Nereagoval ani předseda strany na Praze 11, kontroverzní starosta Dalibor Mlejnský, který byl v tomto týdnu mimo jiné obviněn z toho, že opsal značnou část své diplomové práce.

Zajímavé je, že ačkoli texty na sociální síti Facebook často končí také na oficiálních stránkách ODS Prahy 11, v případě posměšné fotografie tomu tak nebylo.

Dodejme, že pád vlády premiérky Ivety Radičové nastal poté, co slovenský parlament neschválil posílení pravomocí záchranného fondu eurozóny.


KAM DÁL:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: tan

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

4:46 Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

„Přijde k většímu a staršímu bratrovi, protože tak se to tradovalo, a tak moc se mu chce dostat do a…