Blondýnka versus extravagantní elegán. Do prezidentské kampaně vstoupili potomci

25.12.2012 22:32

První kolo prezidentských voleb se blíží a dva největší favorité, Miloš Zeman a Jan Fischer, sází na své potomky. Zatímco Zeman se na veřejnosti ukazuje po boku své dcery Kateřiny, Fischer se obklopuje synem Janem.

Blondýnka versus extravagantní elegán. Do prezidentské kampaně vstoupili potomci
Foto: Hans Štembera
Popisek: Kateřina Zemanová, dcera Miloše Zemana

Tichého souboje obou potomků si všiml server Týden.cz. Ten také připomíná spot, který pro Zemana natočil známý režisér Filip Renč. "Vždy jsem žil tak, abych se za sebe nemusel stydět a aby se za mě nemusela stydět ani moje dcera Kateřina," říká potencionální budoucí prezident ve svém volebním klipu. Samotná Kateřina pak přiznává, že jí doprovázet otce na společenské akce být neustále po jeho boku nevadí. "Snažím se otce doprovázet během kampaně na všech akcích, kde to jde. Baví mě to i zajímá," říká k tomu devatenáctiletá budoucí maturantka.

To druhý z kandidátů, Jan Fischer, se ve společnosti obklopuje manželkou i svým extravagantním třiadvacetiletým synem Janem. Ten velice dbá na svou vizáž a potkat ho tak můžete v nápadných dioptrických brýlích, tvídovém saku a barevných kalhotech. Student managementu ve Skotsku se ale dokáže svého otce zastat. Naposledy tak učinil v souvislosti s jeho členstvím v KSČ, kdy řekl, že je jeho otec slušný člověk a členství ve straně republice už několikanásobně vrátil. Jan sám ale zažíval nelehké chvíle v době, kdy byl jeho otec úřednickým premiérem. Kvůli výhružkám likvidací musel několik dlouhých měsíců žít ve společnosti bodyguardů.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ane

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Akce zakázána. Ne zrušena, zakázána. Dvojka Konečné terčem cenzury. Pátrali jsme

9:25 Akce zakázána. Ne zrušena, zakázána. Dvojka Konečné terčem cenzury. Pátrali jsme

Akce zakázána. Doslova. Plzeňsko je, zdá se, „průkopníkem“ praxe, kterou najdeme možná v padesátých …