Holešovská výzva: Slavnostní prohlášení

12.04.2013 10:38

Občané České republiky považují slavnostní prohlášení z neděle 7.4.2013 pronesené na Václavském náměstí v Praze za platné ! Zástupci lidu se od pondělí 8.4.2013 dožadují před Úřadem vlády slyšení a požadují pevný termín jednání zastupitelů občanů s vládními činiteli . Akce před Strakovou akademií Edvarda Beneše 4 v Praze bude probíhat až do oficiálního odvolání ! Zní tady hesla : „ Chceme zdravou občanskou společnost! “

Holešovská výzva: Slavnostní prohlášení
Foto: Hans Štembera
Popisek: Aktéři Holešovské výzvy dali výpověď vládě ČR. Ovšem bez svého lídra Slávka Popelky, který byl zadržen policií

Jsme svébytný český národ , žijící v Čechách, na Moravě a Slezsku a jsme nositelem veškeré moci na území České republiky . Proto, my občané České republiky, máme nezadatelné a nezcizitelné právo rozhodnout v neděli 7.dubna 2013 ve 13:00 hodin na Václavském náměstí v Praze o tom , že vláda Petra Nečase je nelegitimní a prohlásit ji lidovým shromážděním za odvolanou!

Odůvodnění :

Koaliční vláda Petra Nečase, složená ze tří politických stran ODS, TOP 09 a LIDEM, která nebyla v minulých volbách zvolena jediným občanem České republiky , je od vystoupení parlamentní strany Věci veřejné z koalice na přelomu dubna a května 2012 , NELEGITIMNÍ a její všechna následná usnesení a zákony , schválené v Poslanecké sněmovně , jsou od počátku NEPLATNÁ!

Vzhledem k tomu , že vláda Petra Nečase nepožádala po rozpadu původní vládní koalice o nový mandát občany České republiky v předčasných parlamentních volbách tak , jak bývá zvykem v zaběhlých demokratických státech západně od našich hranic, a ani nepodala demisi i po prohraných podzimních krajských a senátních volbách . Neučinila tak ani po prohře vládního kandidáta na prezidenta České republiky Karla Schwarzenberga v lednových prezidentských volbách . Občané České republiky mají právo dle článku č. 23 Listiny základních práv a svobod tuto arogantní vládu, která pošlapává základní lidská práva, ODVOLAT!

V článku č. 23 Listiny základních práv a svobod se jasně píše:

„Právo na odpor je posledním zákonným prostředkem obrany demokracie. S ohledem na své zakotvení je toto právo spíše občanskou povinností. Uplatnění práva na odpor nepočítá s účastí státu , předpokladem je naopak rozklad státních struktur nebo jejich uchvácení antidemokratickými formacemi.“

Tento článek Listiny základních práv a svobod v souvislosti s protiprávním konáním Nečasova kabinetu vybízí občany České republiky k tomu , aby konali. Skutková podstata protiústavnosti kroků Nečasovy vlády od počátku května 2012 do dnešních dnů byla naplněna v několika ohledech.

1. Vláda nepodala v loňském roce po rozpadu vládní koalice s dobrými demokratickými mravy demisi a nepožádala o vypsání předčasných parlamentních voleb do sněmovny.

2. Neodstoupila ani po prohraných krajských a senátních volbách. Tím ignorovala oprávněnou vůli občanů po demokratické změně vlády.

3. Neodstoupila ani po prohře vládního kandidáta Karla Schwarzenberga v prvních přímých prezidentských volbách.

4. Prosadila neetickým způsobem a v rozporu s dobrými mravy v poslanecké sněmovně balíček vládních návrhů zákonů, které nemají oporu v Senátu a odmítá drtivá většina občanů – voličů České republiky. Toto tvrzení se opírá o prokazatelné vítězství nevládního prezidentského kandidáta Miloše Zemana , kdy mu zhruba 54% voličů dalo v přímé demokratické volbě v druhém kole svůj hlas , zatím co vládní kandidát i po hysterické pro mediální masáži , získal pouze 46% hlasů voličů potřebných ke zvolení!

5. Premiér Nečas a ministr spravedlnosti Blažek se navíc dopustili protiústavního aktu a to, když spolu podepisovali prezidentskou amnestii , vyhlášenou 1. ledna 2013 tehdejším prezidentem Václavem Klausem i přesto , že nebyla řádně projednána ve vládě , což mimo jiné potvrdil v prezidentské kampani vládní kandidát , MÍSTOPŘEDSEDA VLÁDY ČR a ministra zahraničí České republiky Karel Schwarzenberg.

Z těchto důvodů a v souladu s článkem číslo 23 Listiny základních práv a svobod dne 7. dubna 2013 my občané České republiky, zde na historickém místě, na Václavském náměstí v centru Prahy, srdci hlavního města České republiky, jako nositelé veškeré moci, nám zaručené ústavou České republiky slavnostně prohlašujeme na tomto shromáždění lidu České republiky koaliční vládu Petra Nečase a politických stran ODS , TOP 09 a volbami neprošlé a záměrně k neústavnímu vládnutí narychlo vytvořené pidistrany Lidem za nelegitimní!

Jako nejvyšší držitel moci tuto arogantní vládu k dnešnímu dni s okamžitou platností ODVOLÁVÁME! Na tomto základě vyzýváme prezidenta Miloše Zemana , aby neprodleně rozpustil poslaneckou sněmovnu a v ústavním termínu vyhlásil konání předčasných svobodných parlamentních voleb odvolaných zástupců občanů. Nikoliv Parlamentních stran!

Rovněž žádáme prezidenta Miloše Zemana , aby pověřil sestavením prozatímní vlády Národního smíru – vlády České republiky, veřejně a občany uznávanou osobnost, která s novou vládou dovede naši vlast k předčasným demokratickým parlamentním volbám.

 

Občanská iniciativa Čas na změny

Iniciativa svobodných občanů České republiky

Občanské iniciativy Holešovské výzvy

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Názory, ParlamentniListy.cz

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

30 000 Kč pokuta za zákaz Ukrajincům. Mezitím další rvačka. „Policie ČR nepřijela.“

8:46 30 000 Kč pokuta za zákaz Ukrajincům. Mezitím další rvačka. „Policie ČR nepřijela.“

Ukrajincům vstup zakázán, demolují nám diskotéku. Tak se nedávno vyjádřil IMC Music Club ve východoč…