Jsem připraven být zlým mužem sociální demokracie, zdůraznil Hašek

15.03.2013 18:44

Předseda ČSSD Bohuslav Sobotka spolu s druhým mužem sociální demokracie Michalem Haškem na společné tiskové konferenci prohlásili, že ve straně táhnou za jeden provaz. Hašek k tomu dodal, že hodlá předsedovi krýt záda, je připraven být zlým mužem sociální demokracie vůči jejím politickým oponentům, pokud to bude třeba. A podle Haška to třeba je.

Jsem připraven být zlým mužem sociální demokracie, zdůraznil Hašek
Foto: Michal Hašek
Popisek: Hejtman Jihomoravského kraje Michal Hašek

"Mám velkou radost ze zvolení Michala Haška statutárním místopředsedou. Naše spolupráce fungovala velmi dobře, o čemž svědčí výsledek v krajských volbách," prohlásil ve svém vystoupení před novináři Bohuslav Sobotka. Dodal, že za dva roky se podařilo udělat velký kus práce a tento sjezd potvrdil sílu strany. Hašek obratem poblahopřál k vítězství Bohuslavu Sobotkovi a všechny ujistil, že bude předsedovi krýt záda

Nepřebírejte rétoriku ODS, řekl Hašek novinářům

"Jsem také připraven být zlým mužem sociální demokracie vůči našim politickým oponentům," zdůraznil Hašek. Své řekl také k souběhu politických funkcí. Hašek totiž kumuluje hned několik postů, krajského hejtmana, radního, zastupitele, poslance a teď znovu i statutárního místopředsedu ČSSD.

Problematika kumulace funkcí je podle Haška věc, která se řeší a on je po příštích volbách kumulovat nehodlá, což ovšem neznamená, že by dosavadní kumulaci funkcí u své osoby považoval za špatnou. "Nepřebírejte prosím rétoriku jihomoravské ODS," řekl směrem k novinářům druhý muž ČSSD. Je to totiž právě krajská ODS, která kumulaci funkcí Haškovi vyčítá. Jihomoravský hejtman poukázal na to, že kumulace funkcí vyplývá už z toho, že je hejtmanem.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

30 000 Kč pokuta za zákaz Ukrajincům. Mezitím další rvačka. „Policie ČR nepřijela.“

8:46 30 000 Kč pokuta za zákaz Ukrajincům. Mezitím další rvačka. „Policie ČR nepřijela.“

Ukrajincům vstup zakázán, demolují nám diskotéku. Tak se nedávno vyjádřil IMC Music Club ve východoč…