Rebel Pljuščenko chce dobít srdce Čechů

02.10.2012 17:18

V unikátním projektu Pán ledu se letos v prosinci představí divákům jeden z nejlepších krasobruslařů světa - Jevgenij Pljuščenko. Čekají ho hned tři vystoupení. Ve středu 12. prosince vystoupí v Ostravě, ve čtvrtek 13. prosince zavítá do Brna a páteční večer má rezervovaný pro fanoušky v Praze.

Rebel Pljuščenko chce dobít srdce Čechů
Foto: red
Popisek: Jevgenij Pljuščenko¨

Pljuščenko je známý nejen díky svému bezchybnému čtvernému toeloopu, ale také díky své nespoutané povaze. Během své kariéry získal sedmdesátkrát nejvyšší známku 6,0 bodů podle starého systému hodnocení krasobruslařů. V 16 letech se stal historicky nejmladším sportovcem, který tuto známku získal. Na svém kontě má také několik skandálů. Jedním z nich je odebrání statutu amatéra v roce 2010, kdy ho Mezinárodní bruslařská federace potrestala za to, že bez souhlasu vystupoval na exhibicích.

Pljuščenko je v současné době velmi zaneprázdněný. Září strávil v Japonsku, zúčastnil se exhibice ve Veroně a v říjnu ho čekají čtyři velká představení v Ruské federaci. Na své české příznivce se už velmi těší a posílá jim „privět“. V prosinci letošního roku čeká na Pljuščenka také mimořádná rodinná událost. Se svou partnerkou totiž netrpělivě očekává narození potomka.

Vstupenku na Pána ledu můžete zakoupit v síti Ticket portál (www.ticketportal.cz) v cenách od 390 do 1 490 Kč. Na prosincová vystoupení můžete vyrazit pohodlně třeba luxusním autobusem Student Agency, která po celou dobu cesty zajišťuje svým klientům denní tisk i občerstvení. Například cena jízdenky z Olomouce do Brna stojí 105 Kč, za jízdné z Plzně do Prahy zaplatíte 100 Kč. Bližší informace na www.studentagency.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

30 000 Kč pokuta za zákaz Ukrajincům. Mezitím další rvačka. „Policie ČR nepřijela.“

8:46 30 000 Kč pokuta za zákaz Ukrajincům. Mezitím další rvačka. „Policie ČR nepřijela.“

Ukrajincům vstup zakázán, demolují nám diskotéku. Tak se nedávno vyjádřil IMC Music Club ve východoč…