Senátor Doubrava: Národe, probuď se, vždyť ten kníže dělá jen ostudu

16.01.2013 16:34

„Věřím, že se národ probudí a druhé kolo dopadne stejně, jako to první,“ vyjádřil své naděje k nadcházejícímu druhému kolu přímé volby prezidenta senátor Jaroslav Doubrava. Uvedl to své odpovědi čtenářce na profilu na Parlamentníchlistech.cz.

Senátor Doubrava: Národe, probuď se, vždyť ten kníže dělá jen ostudu
Foto: senat.cz
Popisek: Senátor Jaroslav Doubrava ze sdružení Severočeši.cz

„Děsí mě představa spícího prezidenta při jednáních,“ uvedl Doubrava. Schwarzenberg už svým usínáním podle jeho názoru stihl napáchat ve světě nemálo ostudy. A pořádnou si prý uřízl i svým zpěvem české hymny. „Jeho zpěv naší hymny, to byl náramně odstrašující zážitek,“ dodal. Doufá proto, že druhé kolo prezidentské volby přinese stejný výsledek jako kolo první.

Opřel se i do návrhu, aby stát odškodnil ty, které poškodila amnestie prezidenta Václava Klause, s nímž Schwarzenberg před nedávnem přišel. „Nechápu, proč by poškozené měl odškodnit stát, tedy my všichni,“ nesouhlasí s ním a nabízí vlastní řešení: „Ať stát sebere všem těm, kteří tolik lidí ožebračili o jejich majetky a z těch je odškodní. Jsem totiž přesvědčen, že oni na sebe náramně mysleli a většinu těch peněz mají dobře schovanou.“

Celou otázku a odpověď naleznete ZDE.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: nem

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

30 000 Kč pokuta za zákaz Ukrajincům. Mezitím další rvačka. „Policie ČR nepřijela.“

8:46 30 000 Kč pokuta za zákaz Ukrajincům. Mezitím další rvačka. „Policie ČR nepřijela.“

Ukrajincům vstup zakázán, demolují nám diskotéku. Tak se nedávno vyjádřil IMC Music Club ve východoč…