Spekulace sílí. Iveta Bartošová prý posílí tým ČSSD

04.09.2010 17:44

Iveta Bartošová a její letní song „Heja, heja“ by mohl být hitem ČSSD. Alespoň podle frontmana skupiny Žlutý pes Ondřeje Hejmy. Sociální demokracii zpívající tvář v současné době chybí. A o tom, že vedení oranžové strany rádo zpívá, ví každý. Vždyť jejich sborový zpěv písně Správný tým za vedení Michala Davida byl dlouho největším šlágrem na Facebooku. Podle stínového ministra kultury Vítězslava Jandáka se však strana chce zaměřit na vážnou hudbu.

Spekulace sílí. Iveta Bartošová prý posílí tým ČSSD

Mám pocit, že máme co do činění s předvolebním hitem nové sociální demokracie. Teď, když má Michal David zákaz, přichází v souladu s posledními politickými trendy blondýna a zpívá o tom, jak jí nakopal osud, jak poznala zuby žraloků a jak se nakonec stala buldozerem," prohlásil Hejma před časem pro deník Blesk.  

Iveta a Špidla?

„Je to takové hezky švédské, trochu Roxette, trochu prvomájový průvod, to by se mohlo v Lidovém domě líbit. Že by tím osudovým mužem v životě Ivety Bartošové byl nakonec Vláďa Špidla?" ptal se nedávno frontman Žlutého psa.

Je pravda, že po odchodu Jiřího Paroubka z čela strany už nemá ČSSD o služby hitmakera Davida zájem. Expředseda se za to dokonce Davidovi omluvil. Nový volební manažer strany Jan Hamáček však pro ParlamentníListy.cz prohlásil, že preferuje jiné umělce a Michala Davida už do žádných kampaní zapojovat nebude.

Žádné tanečky

ČSSD se podle všeho řídit radami Ondřeje Hejmy nebude. „My se teď budeme spíš věnovat vážné hudbě. Neangažujeme Českou filharmonii, ale budeme hrát vážnou hudbu na politické scéně," sdělil redakci poslanec Jandák.

„Já nejsem příznivcem žádných zpěváků v kampaních. Jsem zastáncem názoru, že politika má být střetem myšlenek a vizí a ne zpěvem a tancem," míní středočeský hejtman David Rath.

Iveta Bartošová na SMS dotaz redakce neodpověděla.

Čtěte také:
Štaidl fandí ČSSD. Dají dohromady další "správnej tým" ?
Odkopnutý Michal David: Proč já a ne třeba Lucie Bílá?
Michal David pryč z ČSSD. Co se stane, když mu zavolá novinář?

Foto: Osobnosti.cz

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tomáš Urban

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Akce zakázána. Ne zrušena, zakázána. Dvojka Konečné terčem cenzury. Pátrali jsme

9:25 Akce zakázána. Ne zrušena, zakázána. Dvojka Konečné terčem cenzury. Pátrali jsme

Akce zakázána. Doslova. Plzeňsko je, zdá se, „průkopníkem“ praxe, kterou najdeme možná v padesátých …