Je mi na blití z věřících lidí. Jsou to poserové a zbabělci, píše Milan Kohout a ukazuje dopisy „od fanoušků“

24.02.2016 14:01

KOHOUTA DO KOUTA Milan Kohout se tentokrát na žádost ParlamentníchListů.cz vrací ke svému televiznímu vystoupení, ve kterém se hlasitě zastával uprchlíků a které ho „proslavilo“... A také se mu jeho následkem začala plnit poštovní schránka. Ne zrovna vábným obsahem.

Je mi na blití z věřících lidí. Jsou to poserové a zbabělci, píše Milan Kohout a ukazuje dopisy „od fanoušků“
Foto: Archiv MK
Popisek: Milan Kohout

Je to už více než půl roku, co jste zásadním způsobem vystoupil v televizi na podporu uprchlíků. Jednoduše řečeno... Jak se vám teď žije? Co se ve vašem životě změnilo? Poznávají vás lidé na ulici a oslovují vás? 

Tuto situaci jsem už jednou zažil. A to v roce 1999, když jsem na protest proti stavbě rasově segregační zdi v Ústí nad Labem přeřízl maketu české vlajky a každou půlku jsem umístil na jednu stranu zdi. Když se tam místní čeští již tenkrát fašizující „vlastenci“ chtěli oddělit zdí od rovnoprávných občanů tohoto státu, jimiž jsou Romové, tak si musí rozdělit i státní symbol, že? Jelikož se to protáhlo všemi českými médii, tak mě chtěli zabít obránci našeho „národa“ v jakékoliv hospodě, do které jsem vlezl. Viz: https://www.youtube.com/watch?v=1_g8lHleC_g

Takže nic nového. Už v té době jsem si vytvořil alergii k pseudovědeckým termínům, jakým je název „národ“. Každý rozumný člověk přece ví, že „národy“ jsou uměle vytvořené historické konstrukty, které vznikly v nedávné době, kdy se v Evropě lidé snažili sjednocovat pod vlajku vymyšlených dávných původů. V naší kotlině se konstruovaly mýty o jakýchsi praotcích Češích následovaných Libušemi, Přemysly oráči, ve skrytu naši „obrozenci“ padělali „pradávné“ rukopisy, které pak vtipně nechali „nalézt“. Jak museli být už tenkrát překvapeni Romové, že, ač tu s nimi na tomto etnicky rozmanitém území pobývali již skoro tisíc let, najednou nebyli zahrnuti do onoho uměle a trapně hystericky vytvořeného „národa“. Národa, který vyškrtl romštinu a ostatně i němčinu a další jazyky z „českého“ prostoru. A tato metoda tvorby národa stylem napřed vystřelím šíp, a kam se zabodne, tam namaluji „vědecky“ podložený terč se zintenzivnila ještě víc po rozdělení Československa. Je zajímavé poslouchat záznamy projevů politiků za „totality“. Nemohli si dovolit říkat „náš národ“, neboť by to vždy rozčílilo ten druhý. Říkali něco jako „lidé naší země“ a podobně, což bylo rozumnější. 

Já jsem se po svých cestách světem stal internacionalistou, který nesnáší, když si někdo lidská práva naráží jen na své kopyto. Včera jsem kráčel po Plzni se svoji dceruškou a náhle z jakési hospody vyběhli dva „národovečtí vlastenci“ a začali na mě řvát: „Kohoute, jsi zbabělec, bereš si s sebou dítě, abychom ti nemohli rozbít hubu.“ Opět se mi zvedl z českých „vlastenců“ žaludek. 

Ostatně je někdy zajímavé studovat místní vlasteneckou psychiku na psaníčkách, která dostávám denně ve virtuálním prostoru. 

Tady je jich pár z poslední doby: 

Třeba výhrůžka od věřícího v boha všemohoucího. Ostatně to není překvapivé, neb v bohy věřící jsou vesměs pokrytečtí a zakomplexovaní lidé: 

fgdfgh fdzhfghfg 

TY ĎÁBLE,TY ZMRDE,TY PASKVILE. PŘÍSAHÁM PŘI VŠEMOHOUCÍM, ŽE TĚ VYKUCHÁM ZAŽIVA, TY SVINĚ ZKURVENÁ 

Tady je další milé přáníčko: 

David Svetelsky 

přeju si aby jste chcípnul hroznou smrtí ty zaujatej uchylnej curaku 

Toto zajisté potěší církevní oficíry, neb podpora křesťanství zaručeně stoupne: 

Rat Rod 4 months ago (edited) 

Budu mít tady radši křesťany než za zkurvený islamisty v turbanech a píčůsácký sluníčkáře jako seš ty. Kohoute ty nejseš žádnej umělec ,ani nevím jak ses ty blbče tituloval profesorem,to co předvádíš je prasárna ne umění, tvý názory jsou debilní a brzo chcípneš ALE ZÁPADNÍ CIVILIZACE A KULTURA BUDE ŽÍT DÁL PROTOŽE JE VĚČNÁ,PROTOŽE LIDI ZA NI BUDOU BOJOVAT. Tady se turbany nosit nebudou a ČERNOUŠCI se tu nenamnoží.A v Americe už Demokrata nezvolej . VIVA LA REAGAN REVOLUCION 

Zde opět někdo, kdo věří v jednadvacátém století v peklo: 

INRI 33 3 months ago 

Pane Kohoute, vy to dotáhnete jednou hodně hluboko......A BUDE VÁM TAM PEKELNĚ HORKO... 

Zde krásná ilustrace myšlení českého nacionalisty, který si nezadá s bojovníky ISIS: 

woofer252 2 days ago 

Však vydržme, pana Kohouta už brzo oběsíme za zradu, ale předtím ho upravíme tak, aby nás prosil o zabití. 

Některé čtenáře zaráží vaše vypjatá kritika jakéhokoliv náboženství. Je známa vaše performance z polského kostela, kdy jste cosi vylil do svěcené vody. Jak jste přišel k takové nechuti k náboženství, včetně křesťanství? 

Představa, že bych měl věřit v nějakého „boha“ mě osobně uráží. Já prostě nepotřebuji stupidní berle víry v nadpřirozeno; a kdo je potřebuje, zřejmě trpí těžkou duševní nemocí. Lidé věřící v bohy jsou naprostí poserové a zbabělci utíkající před realitou do iluzorního bezpečí uměle vykonstruovaných božích náručí. Tím jsou zbytku racionálně přemýšlejících lidí nebezpeční, protože je jim realita života společnosti ukradená, a neměli by v žádném případě sloužit v politických funkcích. Nově otevřená modlitebna v českém Parlamentu je výsměchem celého tohoto společenského orgánu. Pověsili tam svého fiktivního boha Ježíše, ale prý bez kříže. „Jaká to úžasná otevřenost ostatním náboženstvím a i nevěřícím.“ Modlitebna českého Parlamentu by se mohla přejmenovat na „kašpárkové divadélko bez nití“ pro naše poslance. 

Ostatně mně bezkřížový Kristus připomíná případ mně osobně známé umělkyně, která v Polsku v galerii vystavila kříž, na němž byl jen semiztopořený lidský penis. Pološílení polští katolíci okamžitě podávali žaloby pro uřážku věřících. Jak může existovat zákon o urážce věřícího, jestliže je takový člověk sám případ pro psychiatrickou léčebnu, že? Nicméně proběhl obrovský soudní proces a moje přítelkyně byla ráda, že nebyla odsouzena do tvrdého žaláře a vyvázla jen s podmínkou a otrockými veřejnými pracemi. Viz zde: http://raster.art.pl/english/artykuly/nieznalska.htm

Když nám pouštěla tajně natočený záznam ze soudního přelíčení, tak mi to připomínalo báječný a pravdivý film Kladivo na čarodějnice. 

Takže není divu, že jsem se pokusil konvertovat polské katolické klerikofašisty, kteří v nedávných polských volbách získali obrovskou moc, na ateisty. A jelikož si myslím, že zásluhou evoluce je ateismus součástí naší genetické výbavy, neb racionalita slouží logicky našemu zájmu o přežití, tak jsem v této performanci použil zdravé DNA, evolučně vylučující různé pronáboženské sebedestruktivní úchylky. Jsem přesvědčen, že to byl dobrý tah, protože mám v živé paměti americké pánbíčkáře, kterým je, zásluhou jejich víry ve fantasmagorické bohy, úplně jedno, jestli se zeměkoule oteplí na nežitelnou teplotu, protože oni přece budou v té době již žít v náruči boha v jakémsi nebi. Když si na to vzpomenu, tak se vždycky naseru, a protože mám tříletou dceru, tak je mně z těch věřících na blití. Jak je možné, že někdo věří v iracionalitu v racionálním světě? Jak je možné, že se náboženská iracionalita vrací a opět slaví vítězství „boží prozřetelnost“. Co bylo za boží prozřetelnost, moji přiblblí věřící, když vlna tsunami spláchla a utopila přesně na vaše trapné Vánoce 100 tisíc dětí z indonéského pobřeží??? Ostatně, kdybych byl věřící, mohl bych se ptát: Proč si i mě, posranej bože, potrestal a dal mně do vínku hemofilii? Pro mě, kdo věří, tak ví hovno! Vždyť je to úplně směšné, že se najednou v poslední setině miliony let trvajícího vývoje lidstva na Zemi vylíhl jakýsi nafoukaný Ježíš, syn boží, a kdo v něj od té doby neuvěří, nemůže být spasen a mazat do nebe. Prohýbám se smíchy nad takovou blbostí, které věří stamiliony lidí a na které parazitují hory náboženských institucí. A co ty miliardy lidí, co se narodili před Ježíšem, ti se budou škvařit v pekle na věky věkův? 

Nejstrašnější je, že toto pokrytecké náboženství vede v historii v počtu zavražděných lidí před dalšími šílenými a rovněž vražednými náboženstvími, jako je islám, judaismus či buddhismus. Jen u nás v Novém světě stačili křesťané ve jménu Ježíše vyvraždit na dvacet milionů původních obyvatel, chybně a arogantně nazývaných Indiáni. 

Pokud jde o islám... Tak přijetí uprchlíků se zastáváte. Co když si čtenář řekne, že Kohout je na křesťanství pes a islám má rád?

Kde ti čtenáři přišli na to, že mám rád islám, propřírodo??? Jenom proto, že upozorňuji na to, že se tady bojuje proti islámu, a zároveň si tady, jak blechu v kožichu, trpíme ještě horší islám nazývaný křesťanství??? To je přece vrchol pokrytectví. Já chápu lidská práva jako univerzální světovou hodnotu, která nezná hranic. Proto beru lidi jako sobě rovné po celé zeměkouli. A když vidím, že potřebují pomoc, protože prchají před válkami a hladomory, tak se jim přece snažím za každou cenu pomoci. A v té chvíli je mi jedno, jestli je to člověk věřící ve fantasmagorický islám či fantasmagorické křesťanství. Samozřejmě, že věřící v Mohameda považuji rovněž za duševně nemocné, a rád bych, kdyby se těch náboženských úletů zbavili, a rád bych jim umožnil léčbu. Možná, že bych je měl vítat kropením svojí ateistickou DNA. Ale samozřejmě je vítám. Ostatně v koutku duše (v nenáboženském významu názvu našeho vědomí) doufám, že zmixování náboženství povede k oslabení každého z nich a v nastalém zmatku se lidé vyserou na všechny bohy. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Martin Huml

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

30 000 Kč pokuta za zákaz Ukrajincům. Mezitím další rvačka. „Policie ČR nepřijela.“

8:46 30 000 Kč pokuta za zákaz Ukrajincům. Mezitím další rvačka. „Policie ČR nepřijela.“

Ukrajincům vstup zakázán, demolují nám diskotéku. Tak se nedávno vyjádřil IMC Music Club ve východoč…