VMware nabízí možnost otestovat vCloud

22.08.2012 17:11

Společnost VMware, Inc. (NYSE: VMW), globální lídr v oblasti virtualizačních řešení a cloudové infrastruktury, představila řešení pro vyhodnocení vCloud – on-line službu pro zákazníky, která umožňuje otestovat veřejný cloud založený na platformě VMware vCloud.

VMware nabízí možnost otestovat vCloud
Foto: VMware
Popisek: Společnost VMware, Inc.

Služba nabídne uživatelům rychlý a snadný způsob, jak se přesvědčit o výhodách řešení vCloud prostřednictvím vlastnoručního testování a experimentů.

Zákazníci navíc mohou snadno sledovat software VMware vCloud Director® v akci a připravit se na cestu k veřejnému cloudu díky největší světové síti poskytovatelů služeb.

„VMware a poskytovatelé služeb vCloud vytvořili široký ekosystém cloudových služeb, který dokáže splnit požadavky jakýchkoliv firem, a nyní chceme umožnit zákazníkům, aby se o možnostech řešení vCloud snadno přesvědčili sami,“ řekl Mathew Lodge, vice prezident pro cloudové služby ve společnosti VMware. „Díky VMware službě pro vyhodnocení vCloud mohou zákazníci rychle, jednoduše a levně posoudit služby vCloud, což jim pomůže porozumět přínosu spolupráce s daným poskytovatelem a co nejlépe se rozhodnout, který veřejný cloud je pro ně nejlepší.“

Služba pro vyhodnocení vCloud bude dostupná na vcloud.vmware.com, webové stránce, kde zákazníci najdou i poskytovatele služeb vCloud a dozvědí se více o jejich nabídce. Uživatelé nové služby vCloud se mohou registrovat prostřednictvím kreditní karty a během několika minut získají přístup ke svému vlastnímu cloudovému prostředí založenému na vCloud Director. Poté mohou nasadit předpřipravený operační systém i šablony aplikací a prostřednictvím funkce vCloud Connector snadno přesunout pracovní zátěž z privátního cloudu nebo prostředí VMware vSphere. Po skončení testování mohou zákazníci využít vCloud Connector pro snadný přechod k vybranému poskytovateli a začít využívat služeb vCloud.

VMware zároveň vylepšuje nabídku služeb na vcloud.vmware.com o nové interaktivní komunitní funkce, díky kterým mohou uživatelé cloudu pokládat otázky, sdílet své zkušenosti nebo nabídnout bohaté informační zdroje jako například návody, jak začít s veřejným cloudem. Portál vcloud.vmware.com umožní zájemcům vstup do největší sítě certifikovaných služeb veřejného cloudu sdružující více než 145 vCloudů ve 28 zemích.

O VMware

Společnost VMware je lídrem v oblasti virtualizačních řešení a cloudové infrastruktury, které umožňují firmám všech velikostí dosahovat lepších výsledků v podnikání v éře cloudu. Zákazníci se na společnost VMware spoléhají při revoluční změně způsobu jak budovat, dodávat a používat informační technologie tak, aby přesně odrážely jejich potřeby. S tržbami ve výši 3,77 miliardy USD v roce 2011 má VMware více než 350 tisíc zákazníků a 50 tisíc partnerů. Společnost sídlí v Silicon Valley a disponuje pobočkami po celém světě. Další informace najdete na www.vmware.com/cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DPP má svůj první průjezdný lakovací box pro vícečlánkové tramvaje

19:15 DPP má svůj první průjezdný lakovací box pro vícečlánkové tramvaje

Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) v Opravně tramvají v Ústředních dílnách v Hostivaři uvedl do prov…