Představenstvo Raiffeisenbank posílil František Ježek

14.10.2012 17:33

Novým členem představenstva Raiffeisenbank a.s. zodpovědným za řízení rizik je od 1. října František Ježek. Ve funkci nahradí Alexandra Boreckého, který banku opouští po šesti letech úspěšného vedení a rozvoje řízení rizik v bance.

Představenstvo Raiffeisenbank posílil František Ježek
Foto: Hans Štembera
Popisek: Bankomat

František Ježek (40) přichází do banky na pozici výkonného ředitele a člena představenstva zodpovědného za řízení rizik z vídeňské centrály Raiffeisen Bank International (RBI). V RBI působil od roku 2005 jako šéf retailového risku pro všech 15 trhů v regionu střední a východní Evropy. 

Před nástupem do RBI působil František Ježek mj. v Multiservisu, který koupila v roce 1997 skupina GE Capital. Od roku 1999 byl členem představenstva Multiservisu a od roku 2001 členem představenstva a Chief Risk Officer GE Capital Bank. V roce 2002 přesídlil v rámci skupiny GE Money do Vídně na pozici šéfa řízení rizik.

František Ježek vystudoval Vysokou školu ekonomickou v Praze a mluví anglicky, německy a rusky. Je ženatý, má jednoho syna a volný čas rád tráví na horách – pěšky, na kole nebo na lyžích.

Tomáš Kofroň
Raiffeisenbank a.s.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

17. týden na Energetické burze ČMKB

9:33 17. týden na Energetické burze ČMKB

Na Českomoravské komoditní burze Kladno (ČMKB) byly v 17. týdnu uzavřeny kontrakty na dodávku 441 ti…