Aastra uvádí verzi 5.0 komunikačního serveru MX-ONE

29.10.2012 17:20

polečnost Aastra, globální poskytovatel řešení podnikových komunikací, ohlásila novou verzi komunikačního serveru Aastra MX-ONE 5.0.

Aastra uvádí verzi 5.0 komunikačního serveru MX-ONE
Foto: Aastra
Popisek: Aastra

Aastra tímto uvedením doplňuje nedávno představené portfolio řešení pro videokomunikaci Aastra BluStar Ecosystem. Novou verzi MX-ONE je prostřednictvím VMware též možné plně virtualizovat. Další novinkou v rámci řešení je verze 8.0 aplikace kontaktního centra Solidus eCare s pracovní plochou agenta v grafickém vzhledu BluStar.

Hlavním prvkem verze 5.0 je vlastní systémové řešení pro unified communications (UC) a spolupráci s bezdrátově integrovaným systémem BluStar. Díky tomu se řešení MX-ONE nadále vyvíjí jako multimediální platforma pro video a mobilitu. Již v září představila Aastra v České republice prvního člena rodiny, a to multimediální telefon Aastra BluStar 8000i pro videokomunikaci v HD kvalitě. Začátkem října pak uvedla na český trh platformu Aastra BluStar Ecosystem.

MX-ONE 5.0 je nyní možné plně virtualizovat, díky nové verzi je podporováno multi-serverové prostředí obvyklé ve větších firmách, které nabízí konsolidaci hardwaru a také vyšší bezpečnost z pohledu možného výpadku zařízení. Základem je řešení VMware® s podporou klíčových vlastností jako vysoká dostupnost a tolerance chyb. MX-ONE 5.0 je kromě toho možné použít i v prostředí cloudu a je vhodné pro zákazníky, kteří si v rámci nového obchodního modelu chtějí vybudovat privátní cloudovou architekturu v rámci virtualizovaného prostředí.

„Uvedením systému BluStar dostalo komunikační řešení MX-ONE nový impuls,“ řekl Edin Hadzialic, vedoucí oddělení výzkumu a vývoje řešení MX-ONE ve společnosti Aastra. „S novou verzí 5.0 se MX-ONE prezentuje jako plně integrované řešení pro unified communications a spolupráci, které může být bez problémů široce implementováno v celé firmě. Umístění řešení MX-ONE v cloudu umožňuje realizaci inovativních obchodních modelů. Jeho přednosti týkající se virtualizace a otevřených standardů z něj dělají privilegovanou platformu pro bezproblémovou konsolidaci infrastruktury."

O společnosti Aastra

Aastra Technologies Limited, (“Aastra”) je globální společnost v segmentu podnikových komunikací. Globální centrála společnosti se nachází v kanadském Concordu. Aastra vyvíjí a dodává inovativní komunikační produkty a aplikace pro podnikovou sféru. Globální obchodní aktivity společnosti Aastra zahrnují více než 50 milionů instalovaných linek po celém světě a přímou i nepřímou přítomnost ve více než 100 zemích. Aastra se zaměřuje výhradně na podnikové komunikace a nabízí jedno z nejucelenějších portfolií řešení unified communications, jež jsou individuálně přizpůsobena požadavkům zákazníků. Portfolio produktů zahrnuje funkčně bohaté telefonní systémy pro malé a středně velké firmy, velká, škálovatelná řešení pro velké korporace včetně aplikací unified communications (UC), integrovaná řešení mobility, multimediální řešení call center, videokomunikace v HD kvalitě a široké spektrum stolních a bezdrátových terminálů. Více informací o společnosti lze nalézt na www.aastra.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Tomio Okamura byl položen dotaz

Nemáte krátkou paměť?

Když se ohlédnete do naší minulosti, tak spousta lidí, včetně mužů raději emigrovala, než aby šla bojovat nebo se podřídili režimu. A myslím, že by se stejně zachovala řada lidí i teď a je to pochopitelné. Opravdu myslíte, že je to důvod k tomu ukončit podporu Ukrajině? A vy byste ty bojeschopné Ukr...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Český rozhlas: Radiožurnál a Radiožurnál Sport přinesou živé vysílání MS v ledním hokeji

7:23 Český rozhlas: Radiožurnál a Radiožurnál Sport přinesou živé vysílání MS v ledním hokeji

Od pátku 10. května do neděle 26. května nabídne Český rozhlas živé vysílání z mistrovství světa v l…