GTS Czech spouští v regionálních městech nové sítě

04.11.2012 9:20

Telekomunikační operátor a poskytovatel služeb datových center GTS Czech (GTS) dnes oznámil investice do rozšíření sítí v regionálních městech po celé České republice.

GTS Czech spouští v regionálních městech nové sítě
Foto: Archiv
Popisek: GTS

Nové telekomunikační sítě s technologií FWA spouští GTS ve 25 vybraných městech během letošního podzimu a zimy. Představují zejména zlepšení možností využití moderních komunikačních technologií pro místní podnikatele. Špičkové parametry nové sítě jsou garantovány díky využití licencovaného pásma. Symetrické a neagregované připojení k internetu je ideálním řešením pro všechny firmy, které chtějí využívat moderní cloudové služby.

„Pro GTS se jedná o velice významnou investici, od které si slibujeme především výrazně kvalitnější služby pro místní podnikatele a možnost nabízet našim zákazníkům v dané oblasti moderní produkty. Předpokládáme, že s novými FWA sítěmi budeme schopni pokrýt potřeby více než tisícovky nových firemních zákazníků na území České republiky,“ říká Pavel Brabenec, ředitel marketingové divize, GTS Czech.

Rychlejší síť nejen pro připojení k internetu je během podzimu a zimy postupně zaváděna v následujících městech: Opava, Šumperk, Třinec, Uherské Hradiště, Žďár nad Sázavou, Děčín, Jindřichův Hradec, Litvínov, Mladá Boleslav, Znojmo, Most, Nový Jičín, Blansko, Litoměřice, Prachatice, Říčany, Třebíč, Ústí nad Orlicí, Česká Lípa, Cheb, Chrudim, Písek, Vyškov, Pelhřimov a Rumburk.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

22:03 Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

Stavbu retenční nádrže Perlík za 7,8 milionu korun dokončily Lesy České republiky na úpatí Smrku, ne…