S projektory Epson budou vaše obchodní jednání mnohem efektivnější

31.10.2012 14:45

Společnost Epson, světová jednička na trhu s projektory s více než 10 lety zkušeností1, nyní nabízí kompletní digitální řešení pro obchodní jednání. Modely EB-1410Wi a EB-1400Wi kombinují výhody projektorů, interaktivních tabulí, papírových tabulí a dalšího prezentačního vybavení v jediném snadno použitelném zařízení.

S projektory Epson budou vaše obchodní jednání mnohem efektivnější
Foto: EPSON
Popisek: EPSON

Promítaný interaktivní obraz může mít úhlopříčku až 100 palců. K projektoru můžete připojit širokou řadu vstupních zdrojů. Tyto modely vám pomohou zvýšit produktivitu podnikání a snížit náklady na instalaci, protože v jednací místnosti už nebudete muset mít několik částí vybavení.

Díky pokročilým funkcím těchto modelů mohou uživatelé proměnit jakýkoli povrch v interaktivní obrazovku s úhlopříčkou 100 palců. Promítaný obraz, do kterého lze vkládat poznámky, může pocházet z široké řady vstupních zdrojů: počítačů, podnikových sítí, paměťových zařízení USB1, vizualizérů a mnoha dalších chytrých zařízení. Pomocí interaktivních per lze plně ovládat počítačový software – stejně jako s běžnou myší – a vkládat poznámky přímo do prezentačních materiálů. Jakmile jednání skončí, poznámky lze uložit a sdílet prostřednictvím podnikové sítě a paměťových zařízení USB2 nebo odeslat ostatním uživatelům pomocí e-mailu.

Projektory lze rovněž propojit s multifunkčními kancelářskými inkoustovými tiskárnami Epson, např. s tiskárnami řady WorkForcePro 4500. Dokumenty lze skenovat přímo do projektoru a vytisknout poznámky k jednání. Poznámky je možné tisknout také na2 většině stávajících tiskových zařízení v podniku.

Projektory EB-1410Wi a EB-1400Wi rovněž podporují funkci pro více umístění. Díky tomu lze vytvořit až čtyři samostatné, avšak vzdáleně propojené projekční systémy, takže uživatelé budou moci sdílet obrazy a prezentace a na dálku vkládat poznámky ke stejnému obrazu.

Julia Lin, produktová manažerka společnosti Epson Europe, k tomu říká: „Tyto nové 100palcové projekční systémy jsou mnohem více než jen pouhé interaktivní projektory. Představují kompletní digitální řešení pro řadu obchodních jednání. Jedno zařízení zastane práci tří nebo čtyř dalších, takže firmy nebudou muset investovat do dalších zařízení a jejich obchodní jednání budou efektivnější a produktivnější.“

Julia dodává: „Díky intuitivní nabídce na obrazovce a jednoduchému ovládání tato zařízení nevyžadují žádné zvláštní školení. Uživatelé mohou bez obav provádět prezentace a využívat všech pokročilých funkcí s vědomím, že mají vše plně pod kontrolou.“

Modely EB-1410Wi a EB-1400Wi budou k dispozici od ledna 2013.

O společnosti Epson Společnost Epson je předním světovým výrobcem inovativních zobrazovacích produktů a její portfolio sahá od inkoustových tiskáren a 3LCD projektorů až po senzory a další mikrozařízení. Společnost Epson je odhodlaná překonávat očekávání svých zákazníků po celém světě, kterým přináší výhody založené na kompaktních, energeticky úsporných a vysoce přesných technologiích. Společnost operuje na podnikových, domácích, obchodních i průmyslových trzích.

Skupina Epson vedena společností Seiko Epson Corporation se sídlem v Japonsku zaměstnává více než 75 000 zaměstnanců v 97 společnostech po celém světě a je hrdá na svůj neustálý přínos k ochraně životního prostředí a komunit, ve kterých působí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Martin Kolovratník byl položen dotaz

Byl byste pro, aby měli cyklisti SPZ?

Cyklisti jsou všude a dost často bohužel nedbají pravidel silničního provozu. Už víckrát se mi ale stalo, že udělali nějaký přestupek a vlastně jim to projde, protože je nemáte jak identifikovat, i když je třeba natočíte nebo je zachytí nějaká kamera. Neměli by mít na kole něco, podle čeho půjdou id...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DPP pořádá v sobotu výroční Den otevřených dveří na Kačerově u příležitosti 50 let pražského metra

22:12 DPP pořádá v sobotu výroční Den otevřených dveří na Kačerově u příležitosti 50 let pražského metra

Ve čtvrtek 9. května 2024 uplyne 50 let od slavnostního zahájení provozu první trasy metra v Praze. …