Malé a domácí kanceláře mohou díky společnosti Epson snížit náklady na černobílý tisk

06.11.2012 14:24

Nová řada LED tiskáren Epson pomáhá malým a domácím kancelářím snížit náklady na černobílý tisk. Modely WorkForce AL-M200DN a WorkForce AL-M200DW nabízejí nejlepší hodnoty TCO (celkové náklady na vlastnictví) ve své třídě, zejména díky oboustrannému tisku, vysoké rychlosti tisku až 30 str./min1 a pracovnímu cyklu až 30 000 stran měsíčně.

Malé a domácí kanceláře mohou díky společnosti Epson snížit náklady na černobílý tisk
Foto: EPSON
Popisek: EPSON

Oba modely patří mezi jednoúčelové tiskárny, přičemž AL-M200DW nabízí možnost bezdrátového připojení v kanceláři. Tiskárny lze prostřednictvím připojení k síti sdílet v rámci malých pracovních skupin. Díky kompaktní velikosti a vysouvacímu zásobníku papíru je lze rovněž snadno umístit na stůl.

Každý z modelů WorkForce AL-M200DN a WorkForce AL-M200DW využívá snadno vyměnitelné černobílé zásobníky toneru. Vzhledem k uživatelsky přívětivému provedení stačí zásobník toneru vložit do slotu a otočit jím. Pracovníci se tak místo údržby tiskáren budou moci soustředit na svou práci.

Elise Delarue, produktová manažerka společnosti Epson Europe, říká: „Tyto nové LED tiskárny nabízejí velmi nízké celkové náklady na vlastnictví a navíc jsou kompatibilní s aplikací Epson iPrint. Uživatelé si mohou nainstalovat tuto aplikaci a tisknout bezdrátově z chytrých telefonů nebo tabletů1 odkudkoli v kanceláři: ideální řešení pro rychlý tisk dokumentů na poslední chvíli před schůzkami nebo tisk zpráv, aniž by bylo nutné zapínat počítač. S řadou WorkForce AL-M200 získáte skutečně dostupné a spolehlivé řešení s vysokým výkonem, které zvýší vaši produktivitu.“

Modely WorkForce AL-M200DN a WorkForce AL-M200DW budou dostupné od listopadu za doporučenou maloobchodní cenu 5.610,- Kč a 6.745,-Kč.

O společnosti Epson Společnost Epson je předním světovým výrobcem inovativních zobrazovacích produktů a její portfolio sahá od inkoustových tiskáren a 3LCD projektorů až po senzory a další mikrozařízení. Společnost Epson je odhodlaná překonávat očekávání svých zákazníků po celém světě, kterým přináší výhody založené na kompaktních, energeticky úsporných a vysoce přesných technologiích. Společnost operuje na podnikových, domácích, obchodních i průmyslových trzích.

Skupina Epson vedena společností Seiko Epson Corporation se sídlem v Japonsku zaměstnává více než 75 000 zaměstnanců v 97 společnostech po celém světě a je hrdá na svůj neustálý přínos k ochraně životního prostředí a komunit, ve kterých působí.

http://global.epson.com/

Environmentální vize 2050  http://eco.epson.com/

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

22:03 Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

Stavbu retenční nádrže Perlík za 7,8 milionu korun dokončily Lesy České republiky na úpatí Smrku, ne…