Česká spořitelna představila novinky ve slevovém programu Partner

17.11.2012 9:40

Česká spořitelna představila v pondělí 12. listopadu 2012 novinky ve slevovém programu Partner, díky kterému získají klienti při platbě kartou část peněz automaticky zpět na účet.

Česká spořitelna představila novinky ve slevovém programu Partner
Foto: Archiv
Popisek: Česká spořitelna - logo

Česká spořitelna představila v pondělí 12. listopadu 2012 novinky ve slevovém programu Partner, díky kterému získají klienti při platbě kartou část peněz automaticky zpět na účet. Program partner mohou využívat všichni klienti České spořitelny, kteří mají jakoukoliv debetní kartu či kreditní kartu se sjednanou službou Odměna za platbu kartou. Do programu Partner se klienti České spořitelny mohou zdarma zaregistrovat na internetových stránkách www.csas.cz/programpartner, kde také najdou ucelený přehled o již připsaných odměnách či informace o všech plánovaných akcích a novinkách u obchodních partnerů.

Hned od spuštění nového programu Partner se klienti mohou těšit na odměny ve výši 2 – 10 % například v obchodech Eta, Knihy Dobrovský, STORM, Lekarna.cz, TICKETSTREAM, Scan Quilt, Woodface, CPI Hotels, Solárium Ergoline, Holmes Place, SpokojenyPes.cz aj. Až do 16. prosince 2012 pak mohou klienti získat akční odměnu ve výši 15 % v prodejnách hraček SPARKYS.

Slevový program Partner funguje již téměř 10 let. Nyní ale o slevu klienti nebudou muset žádat přímo v obchodě, ale získají ji automaticky. Stačí, když klient zaregistruje svoji platební kartu na www.csas.cz/programpartner, zaplatí s ní celkovou částku nákupu a Česká spořitelna mu pak na účet vrátí odměnu ve výši slevy u daného obchodníka.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Český statistický úřad: Vstup do Evropské unie proměnil Česko

7:14 Český statistický úřad: Vstup do Evropské unie proměnil Česko

Před 20 lety Česko vstoupilo do Evropské unie, a započala tak etapa ekonomických i společenských změ…