PayPal a FiftyOne Global Ecommerce nabízejí rozšířené možnosti plateb pro zákazníky v CEE

20.11.2012 9:28

PayPal a FiftyOne Global Ecommerce (www.fiftyone.com), lídr v globálních e-commerce řešeních, uzavřeli partnerství, které nabízí podporu pro globální PayPal online a mobilní platby v 18 měnách.

PayPal a FiftyOne Global Ecommerce nabízejí rozšířené možnosti plateb pro zákazníky v CEE
Foto: PayPal
Popisek: PayPal

Tato integrace poskytne více platebních možností mezinárodním klientům, kteří nakupují u jednoho z více než 125 amerických obchodníků na platformě FiftyOne. Na platformě operují top značky jako Aéropostale, Bloomingdale’s, Macy’s, Neiman Marcus, Overstock, Saks Fifth Avenue, The Children’s Place, a Under Armour.

„Naší prioritou je podpořit mezinárodní obchod a trh ve Spojených státech amerických je mezi zákazníky ze střední a východní Evropy jedním z nejpopulárnějších. Ať už od top amerických značek nakupujete oblečení, obuv, nebo doplňky do domácnosti, PayPal a FiftyOne vám umožní to dělat bez námahy a zbytečných starostí,” řekl Damien Perillat, regionální ředitel PayPal pro střední a východní Evropu.

“PayPal posiluje svou přítomnost v řadě platebních metod, používaných našimi mezinárodními zákazníky, a jsme rádi, že můžeme tyto služby zprostředkovat ve více a více lokalitách,” řekl Michael DeSimone, CEO FiftyOne Global Ecommerce. “Přední obchodníci ve Spojených státech amerických spoléhají na FiftyOne, aby jim pomohl vstoupit na nové trhy. Jedním z klíčů našeho úspěchu je uzpůsobit nabídku danému regionu. Tím, že nabízíme nakupujícím pro ně známé platební možnosti s cenami v místních měnách, zlepšujeme jejich zážitek z nákupu a vytváříme v nich důvěru.”

FiftyOne Global Ecommerce v současnosti umožňuje provozovat ecommerce předním americkým značkám a prodejcům. Zákazníci tak u těchto obchodníků mohou nakupovat ve více než 100 zemích světa ve více než 60ti lokálních měnách. PayPal se nyní objeví jako dodatečná platební metoda pro nakupující ve 30ti zemích a oblastech.

Díky tomuto partnerství přidáváme možnost platit přes PayPal v těchto měnách: brazilském realu, švýcarském franku, české koruně, dánské koruně, hongkongském dolaru, maďarském forintu, izraelském šekelu, japonském jenu, mexickém pesu, norské koruně, novozélandském dolaru, filipinském pesu, polském zloty, švédské koruně, singapurském dolaru, thajském bahtu, turecké lire a taiwanském dolaru.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

22:03 Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

Stavbu retenční nádrže Perlík za 7,8 milionu korun dokončily Lesy České republiky na úpatí Smrku, ne…