Společnost Epson uvádí šest nových projektorů pro pevnou instalaci

03.02.2013 20:02

Společnost Epson, světová jednička na trhu s projektory1, uvádí novou řadu výkonných projektorů, které nabízejí fantastickou kvalitu obrazu.

Společnost Epson uvádí šest nových projektorů pro pevnou instalaci
Foto: EPSON
Popisek: EPSON

Tyto modely doslova přetékají novými funkcemi a jsou ideální volbou pro velké firmy a organizace věnující se vyššímu vzdělávání, protože jsou vhodné pro použití v posluchárnách, aulách a velkých zasedacích místnostech. Tyto modely jsou také kompatibilní s objektivy Epson EB-G51 – perfektní pro firmy, které provádějí upgrade svých projektorů pro pevnou instalaci.

Do této řady patří modely Epson EB-G6650WU, EB-G6550WU, EB-G6450WU, EB-G6250W, EB-G6050W a EB-G6350. Všechny se pyšní vysokou úrovní jasu, od 4 500 lm do 7 000 lm, a podporují celou řadu rozlišení výstupního obrazu, aby vyhověly potřebám opravdu každé firmy. Díky technologii 3LCD od společnosti Epson jsou živé barvy reprodukovány naprosto věrně a stejně vysoký bílý i barevný světelný výkon je zárukou toho, že lze projektory bez potíží používat v prostředí s různými úrovněmi okolního osvětlení.

Navíc lze projektorem vertikálně otáčet o 360 stupňů, takže je možné obraz prezentace podle potřeby snadno přesouvat napříč celou místností.

Všech šest modelů se velmi snadno nastavuje i obsluhuje, za což vděčí mnoha uživatelsky přívětivým instalačním prvkům, jako jsou například funkce zarovnání pixelů nebo vyrovnání nerovnoměrného rozložení barev. Tyto funkce se postarají o to, že po nainstalování projektorů se uživatelé nebudou muset zdržovat úpravami nastavení obrazu a budou moci plně se soustředit na prezentovaný obsah.

George Sebastian, produktový manažer společnosti Epson Europe, dodává: „Všech šest modelů nabízí jasný obraz té nejvyšší kvality, takže vaše projekce budou vypadat naprosto úžasně. Více než deset let jsme celosvětovou jedničkou mezi výrobci projektorů1, proto si firmy mohou být jisté, že své důležité prezentace vkládají do rukou hardwaru té nejvyšší kvality.“

Modely Epson EB-G6650WU, EB-G6550WU, EB-G6450WU, EB-G6350, EB-G6250W a EB-G6050W budou dostupné od března 2013. 

O společnosti Epson

Společnost Epson je předním světovým výrobcem inovativních zobrazovacích produktů a její portfolio sahá od inkoustových tiskáren a 3LCD projektorů až po senzory a další mikrozařízení. Cílem společnosti Epson je překonávat očekávání jejích zákazníků prostřednictvím hodnotných produktů, které využívají kompaktní, úsporné a vysoce výkonné technologie, jež ocení nejen domácí uživatelé, ale také zákazníci z firemní sféry, obchodu nebo průmyslu.

Skupina Epson Group vedená společností Seiko Epson Corporation se sídlem v Japonsku zaměstnává v 97 společnostech po celém světě více než 81 000 zaměstnanců a je hrdá na své neustálé přínosy globálnímu životnímu prostředí a komunitám, v nichž působí.
http://global.epson.com/

O společnosti Epson Europe Společnost Epson Europe B.V. sídlící v Amsterdamu představuje strategické řídicí centrum pro Evropu, Střední Východ, Rusko a Afriku. Společnost Epson Europe zaměstnává 1 757 lidí a ve fiskálním roce 2011 zaznamenala obrat 1.546 milionů eur. http://www.epson.eu

Environmentální vize 2050- http://eco.epson.com/

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

AOPK ČR: Podmáčená louka s masožravkami v Brdech se stala novou přírodní památkou

16:05 AOPK ČR: Podmáčená louka s masožravkami v Brdech se stala novou přírodní památkou

V chráněné krajinné oblasti Brdy přibylo čtrnácté maloplošné zvláště chráněné území – přírodní památ…