Na Plese Českého rozhlasu vystoupí Karel Gott

15.03.2013 12:30

Slavnostním plesem v sobotu 23. března v Obecním domě v Praze zahájí Český rozhlas své oslavy 90. výročí prvního pravidelného rozhlasového vysílání na našem území.

Na Plese Českého rozhlasu vystoupí Karel Gott
Foto: red
Popisek: Český rozhlas

Slavnostního zahájení plesu se ujme generální ředitel Českého rozhlasu Peter Duhan společně s moderátory Martinou Kociánovou a Romanem Vojtkem ve 20.00 hodin.

K tanci a poslechu bude speciální pásmo taneční hudby hrát Symfonický orchestr Českého rozhlasu pod taktovkou Leoše Svárovského. Po 22.00 hodině zahraje Rozhlasový Big Band Gustava Broma pod vedením Vladimíra Valoviče se sólistkami Zuzanou Benešovou a Dagmar Zázvůrkovou. Pro milovníky folkloru vystoupí Brněnský rozhlasový orchestr lidových nástrojů s primášem Františkem Černým a soubor Čtyřlístek z Nového Strašecí s Bohumilem Chocholou.

Hlavním hostem večera bude Karel Gott, který s Rozhlasovým Big Bandem Gustava Broma pod vedením Pavla Větrovce zazpívá několik svých nejoblíbenějších písní.

Návštěvníci se dále mohou těšit na tři předtančení – první ve stylu latinsko-amerických tanců, druhé v mladém duchu skupiny Justincredible team a poslední se předvede tým bubeníků souboru Tam Tam Batucada.

V Grégrově sále bude po celý večer probíhat diskotéka Nočního proudu Českého rozhlasu Regina. Živě vystoupí protagonisté muzikálu Děti ráje a představí se skupina Portless.

Všechny vstupenky postupují do slosování o zajímavé ceny.

Vstupenky je možno zakoupit v prodejně Radioservisu v budově Českého rozhlasu na Vinohradské 12, Praha 2. Otevřeno je v pracovní dny od 9.00 do 18.00 hodin.

Výtěžek ze vstupného bude věnován Nadačnímu fondu Českého rozhlasu na konto Světluška.

Partnery plesu jsou OSA - Ochranný svaz autorský a společnosti Aquapalace Praha NORDBLANC a AZ RELAX STUDIO.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Český rozhlas

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

České dráhy: Muzeum v Lužné u Rakovníka zahajuje turistickou sezónu

7:23 České dráhy: Muzeum v Lužné u Rakovníka zahajuje turistickou sezónu

Poslední dubnový víkend se poprvé v letošním roce otevře ČD Muzeum v Lužné u Rakovníka. Pro návštěvn…