České Budějovice a Brno nově spojí žluté autobusy Student Agency

25.03.2013 11:36

Jízdenky jsou již v prodeji – spoje zastaví také v Třebíči, Telči, Jindřichově Hradci, v Jihlavě, Pelhřimově, a v Táboře. Jedná se o další linku, kterou Student Agency startuje na základě ankety mezi veřejností o tom, kam by žluté autobusy měly jezdit.

České Budějovice a Brno nově spojí žluté autobusy Student Agency
Foto: Hans Štembera
Popisek: Radim Jančura, majitel Student Agency

 

Jeden pár spojů pojede po trase Brno – Jihlava – Pelhřimov – Tábor – České Budějovice a zpět; druhý pak po trase Brno – Třebíč – Telč – Jindřichův Hradec – České Budějovice. Kromě Brna, Jihlavy a Českých Budějovic jsou všechna ostatní města novinkou v rámci spojů Student Agency; zákazníkům i zde nabídneme špičkový servis, který znají cestující z autobusů Student Agency, a který jenom v loňském roce využilo pět milionů cestujících.
 
„Nová linka České Budějovice – Brno se v podzimní anketě mezi cestujícími umístila v žebříčku prvních pěti nejžádanějších tras. Nabízíme tedy nově nejkomfortnější rychlé spojení mezi oběma krajskými metropolemi a současně doplňujeme mezi žluté destinace další cestovatelsky atraktivní místa, jako jsou Telč, Jindřichův Hradec, Pelhřimov či Tábor,“ říká Ivana Kašická, ředitelka Student Agency pro autobusovou dopravu.
 
Nový jízdní řád nabídne dva spoje v obou směrech, respektive 4 nové spoje denně. Na nové lince budou provozovány moderní autokary Student Agency s kompletním palubním servisem v rozsahu kávy a denního tisku zdarma. O pohodlí cestujících se vždy postará palubní průvodce. Samozřejmostí je promítání filmů nebo individuální poslech hudby oblíbeného žánru a připojení k internetu pomocí technologie Wi-Fi.
 
Cesta bude trvat 3:45 hodiny, což představuje jedno z nejrychlejších a nejpohodlnější spojení na této trase. Jízdenky jsou již v prodeji – jak prostřednictvím internetových stránek www.studentagency.cz, tak prostřednictvím prodejních míst Student Agency a RegioJet a provizních prodejců s prodejem vnitrostátních jízdenek na autobusy Student Agency.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

22:03 Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

Stavbu retenční nádrže Perlík za 7,8 milionu korun dokončily Lesy České republiky na úpatí Smrku, ne…