MIBCON to myslí s mobilními podnikovými aplikacemi na Androidu vážně

29.03.2013 9:11

společnost MIBCON a.s., přichází na trh s rodinou mobilních podnikových aplikací na platformě Android pro podporu obchodních, marketingových, distribučních či servisních činností prováděných v terénu.

MIBCON to myslí s mobilními  podnikovými aplikacemi na Androidu vážně
Foto: Archiv
Popisek: Mobilní telefon - ilustrační foto.

„Jako společnost známou svým inovativním přístupem v oblasti podnikových informačních technologií nás zaujaly nové možnosti a funkce chytrých telefonů s operačním systémem Android. Hned nám byly zřejmé výhody pro využití v rámci mobilních podnikových aplikací, tak aby bylo dosaženo zvýšení kvality a efektivnosti obchodních a logistických aktivit našich zákazníků,“ uvedl Ondřej Dědina, ředitel divize technologie společnosti MIBCON.

Mobilní informační systém vyvinutý společností MIBCON přináší komplexní řešení pro podporu obchodních, marketingových, distribučních či servisních činností prováděných v terénu, které je plně integrováno do stávajících podnikových systémů (např. SAP a dalších).

Modul mibSALE je určený obchodním zástupcům výrobních a obchodních společností. Cílem je podpora obchodních návštěv u zákazníků, jednoduché a efektivní provádění veškerých potřebných úkonů od evidence schůzky, přes možnost vyplnit marketingový dotazník, až po realizaci vlastního prodeje.

Modul mibFIELD je určený servisním a revizním technikům společností, které poskytují zákazníkům servisní služby, zásahy, údržbu či odečty přímo v terénu.

Aplikace umožňuje zaznamenat průběh servisní zakázky, její kvalitu, vyhodnotit ziskovost a rozložení či vytížení kapacit jednotlivých pracovníků.

Modul mibTRANSPORT je určený výrobním, obchodním a distribučním společnostem, provozujícím vlastní dopravu. Aplikace slouží řidičům jako elektronický plán rozvozu. Díky informacím o skutečném průběhu trasy může manažer sledovat veškeré odchylky v trase a efektivně tak řídit svůj vozový park.

Modul mibWAREHOUSE určený především skladníkům průmyslových podniků a obchodních společností skladujících zboží, výrobky, polotovary či suroviny.

Aplikace výrazně usnadňuje a zjednodušuje administrativní práci skladníků při příjmu, výdeji či inventarizaci zboží, výrobků,…

„Jedním z klíčových požadavků na novou aplikaci byl uživatelský komfort. Tento požadavek se podařilo splnit nad míru očekávání. Prostředí aplikace je natolik intuitivní, že nebylo potřeba vytvářet uživatelský manuál. Díky snadné navigaci a ovládání aplikace obchodní zástupci nově objevili a ocenili i funkcionalitu, která ve staré aplikaci na Windows CE sice byla, ale kvůli komplikovanému ovládání nebyla využívána,“ uvedl Milan Kováčik, zástupce obchodního ředitele velkoobchodní divize GECO a.s. o modulu mibSALE a dodal: „Díky mibSALE se podařilo maximálně usnadnit práci obchodních zástupců, zvýšit jejich informovanost a motivaci a současně managementu společnosti umožnit efektivní řízení obchodních týmů.“

O společnosti MIBCON a.s.

MIBCON a.s. je přední poradenská a technologická společnost působící na českém, slovenském trhu a v zahraničí již více než 15 let. Zaměřuje se na implementaci špičkových softwarových technologií podporujících podnikové procesy. Poskytuje poradenství, konzultace, implementace, procesní optimalizace a integrace zejména oblastech řízení výkonnosti zahrnující plánování & konsolidace, reporting a datové sklady, dále podnikového informačního systému SAP ERP, webových a mobilních technologií užitných v oblasti podnikových procesů. MIBCON spolupracuje s nejvýznamnějšími v oblasti IT. Je obchodním partnerem SAP, HP, IBM a členem řady profesních sdružení, mezi jinými například členem UNITED VARs, mezinárodního sdružení předních dodavatelů SAP.

MIBCON klade velký důraz na kvalitu poskytovaných služeb, o čemž svědčí řada významných certifikátů a prestižních ocenění. Více informací na  www.mibcon.cz

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DPP má svůj první průjezdný lakovací box pro vícečlánkové tramvaje

19:15 DPP má svůj první průjezdný lakovací box pro vícečlánkové tramvaje

Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) v Opravně tramvají v Ústředních dílnách v Hostivaři uvedl do prov…