Canon představuje nové řady multifunkčních zařízení i-SENSYS

03.04.2013 9:50

Společnost Canon Europe, lídr v oblasti digitálního zpracování obrazu, rozšířila svou rodinu vysoce výkonných a kompaktních barevných laserových zařízení i-SENSYS (dále MFD) a představila dvě nové řady, i-SENSYS MF8200 a MF8500. Pět nových kompaktních laserových zařízení nabízí vynikající kvalitu a konektivitu. Malé kanceláře a pracovní skupiny mohou díky nim být rychlejší a flexibilnější.

Canon představuje nové řady multifunkčních zařízení i-SENSYS
Foto: Canon
Popisek: Canon

Nová multifunkční zařízení i-SENSYS lze snadno sdílet v rámci týmu a lehce integrovat do prostředí kanceláří. Obě řady disponují standardním síťovým rozhraním a poskytují uživatelům možnost jednoduchého tisku z celého spektra mobilních zařízení a dalších přístrojů připojených k internetu. K těmto účelům slouží aplikace Canon Mobile Printing App[i], Apple AirPrint nebo Google Cloud Print. Modely

i-SENSYS MF8280Cw a MF8580Cdw také nabízejí bezdrátové rozhraní Wi-Fi, které umožňuje podnikům rychle a lehce nastavit bezdrátový tisk v kanceláři.

„Tiskárny a skenery vybavené rozhraním Wi-Fi mohou být pro malé kanceláře a pracovní skupiny velkým přínosem. Podle výsledků naší nejnovější výzkumné zprávy Office Insights Report[ii] více než dvě třetiny koncových uživatelů se domnívá, že tato zařízení mohou zvýšit jejich produktivitu,“ komentuje novinky Anil Jagpal, marketingový manažer pro přístroje i-SENSYS ve společnosti Canon Europe. 

Nová zařízení i-SENSYS rovněž přicházejí na trh s řadou vlastností, jež pomohou malým kancelářím a pracovním skupinám zefektivnit procesy a uspořit cenný čas. Například funkce SEND obsažená v modelech řady i-SENSYS MF8500 umožňuje uživatelům snímat papírové dokumenty, převádět je do elektronické podoby a přímo ze zařízení odesílat na e-mailové adresy nebo do síťových adresářů. Obě nové řady i-SENSYS nabízejí uživatelům více pohodlí, neboť mohou skenovat a posílat dokumenty na paměťové nosiče USB, případně z nich tisknout.

Modely řady i-SENSYS MF8500 zvyšují produktivitu uživatelů mimo jiné 50listovým automatickým duplexním podavačem dokumentů, zásobníkem papíru s kapacitou až 550 listů a standardně nastaveným rychlým automatickým oboustranným tiskem. Poslední uvedená funkce přináší úsporu papíru a snižuje dopad na životní prostředí.

 „Víme, že naši zákazníci ve stále větší míře potřebují kancelářská řešení vhodná pro správu dokumentů v papírové i digitální podobě, včetně jejich konverze a zpracování na různých zařízeních. Naše nová vysoce výkonná barevná laserová multifunkční zařízení podporují služby Apple AirPrint a Google Cloud Print. Poskytují malým kancelářím a pracovním skupinám konektivitu a flexibilitu, kterou vyžadují pro svou vyšší produktivitu,“ dodal Anil Jagpal.

Nová zařízení zrychlují běžné kancelářské práce. Uživatelé mohou často využívané funkce nakonfigurovat na programovatelné klávesy One-Touch. Technologie Quick First-Print redukuje čas potřebný k tisku první stránky, když se zařízení nachází ve spánkovém režimu. Nová MFD rovněž dosahují působivých rychlostí tisku až 20 stran za minutu.

„Naše nová laserová multifunkční zařízení i-SENSYS představují skvělá řešení pro malé kanceláře a pracovní skupiny, které vyžadují vyšší kvalitu výstupů. Disponují technologiemi Canon Dual Direct Mapping, Pure Black a Auto Gradation System, které umožňují uživatelům produkovat přesné a odpovídající barevné tisky a vysoce kvalitní černobílé textové dokumenty,“ zdůrazňuje Anil Jagpal.

Nová řada i-SENSYS MF8500 rovněž nabízí prémiové bezpečnostní funkce, které umožňují uživatelům nastavit bezpečné tiskové prostředí bez dodatečných finančních nákladů. S pomocí funkce Canon Secure Print Capability jsou dokumenty tištěny pouze poté, co uživatel na zařízení zadá heslo. Zvyšuje se tím ochrana firemních informací.

Nová zařízení i-SENSYS budou dostupná v prodejní síti od 15. května 2013.



[i] Canon Mobile Printing App pro Android bude dostupné od června 2013

[ii] Zpráva Office Insights Report je výsledkem nezávislé studie na téma kancelářských technologií, která byla realizována v 18 evropských zemích na základě zadání firmy Canon Europe. Výzkum se skládal z on-line dotazování 1 6714 zaměstnanců, včetně 300 manažerů s rozhodovací pravomocí. Respondenti pocházeli z mnoha tržních sektorů. Ve 12 zemích bylo dotazováno s pomocí hloubkového rozhovoru na 60 koncových uživatelů. Pro vice informací navštivte internetové stránky:http://www.canon-europe.com/For_Work/In_the_Office/Office_Insights_2013/index.aspx

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

22:03 Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

Stavbu retenční nádrže Perlík za 7,8 milionu korun dokončily Lesy České republiky na úpatí Smrku, ne…