ŠKODA Media Services s novým designem i funkcemi

02.04.2013 21:21

Nejnovější aktualizace aplikace ŠKODA Media Services pro smartphony (iOS a Android) přináší nejen nový design a intuitivní navigaci, ale i více obsahu.

ŠKODA Media Services s novým designem i funkcemi
Foto: skoda-auto.cz
Popisek: Škoda - logo

 

?Aplikace, na kterou se novináři spoléhají již dva roky, nabízí veškeré důležité informace o aktivitách společnosti ŠKODA AUTO, jejích produktech a historii. 
 
ŠKODA AUTO vylepšuje servis pro novináře a zástupce médií. V oblasti nových médií tak činí prostřednictvím aplikace ŠKODA Media Services pro chytré telefony, tzv. smartphony, a tablety. Za dva roky své existence se ŠKODA Media Services vyvinula v aplikaci, která nejenže nabízí informace vždy po ruce, ale nově sama uživatele upozorňuje na nový nebo aktualizovaný obsah.
Nejnovější aktualizace aplikace přinesla významnou grafickou změnu. Uživatelské prostředí je o poznání přehlednější, je zcela v duchu nového designového jazyka značky ŠKODA. Jednoduché menu i jednoznačné piktogramy ikon přispívají k intuitivní navigaci uvnitř aplikace.
 
Informační základ aplikace nadále představují tiskové zprávy informující o produktových novinkách, aktivitách společnosti, finančních a prodejních výsledcích.  Doplňuje je rozsáhlý archiv zpráv od roku 2011, zprávy z motosportu a historie společnosti, nechybí životopisy členů představenstva ŠKODA AUTO. Významně rozšířena byla sekce historie, která obsahuje mj. časovou osu s nejvýznamnějšími modely. 
 
Stále více prostoru je věnováno obrazovému materiálu. Oficiální související fotografie nebo videa se nacházejí u článků, ale jsou přehledně uspořádány také ve fotogaleriích v sekci Media. 
 
Veškeré textové a obrazové materiály lze stáhnout do mobilního zařízení, případně zaslat pomocí emailu z chytrého telefonu. Aplikace rovněž umožňuje intuitivní přístup na profily ŠKODA AUTO na sociálních sítích Facebook, Twitter i YouTube.
 
Aplikace ŠKODA Media Services je určena pro operační systémy iOS a Android a nabízí informace v českém, anglickém a německém jazyce. K dispozici je zdarma na portálech AppStore a Google Play, přičemž za dva roky existence si ji stáhlo téměř 110 000 uživatelů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Změna dodavatele? ERÚ upozorňuje na rizika, spojená s podepisováním plných mocí

16:08 Změna dodavatele? ERÚ upozorňuje na rizika, spojená s podepisováním plných mocí

Stále více spotřebitelů mění dodavatele energií. Řada z nich se přitom o proces přechodu mezi obchod…