Epson a Toshiba společně vyrazily na tour po České republice

09.04.2013 15:19

V rámci regionálního školení pro obchodní partnery navštíví Epson a Toshiba 10 českých měst. Cílem je vyškolit 600 partnerů obou společností a seznámit je s aktuálními novinkami na trhu. Celý koncept se line ve znamení tankování a spolupráce s různými autosalony nebo výrobci předních automobilových značek.

Epson a Toshiba společně vyrazily na tour po České republice
Foto: EPSON
Popisek: EPSON

Tour odstartovala v březnu v autosalonu Mercedes Benz v Praze a navštívila již Ostravu, Brno, Jihlavu a Olomouc. V nejbližších týdnech se školení uskuteční také v Pardubicích, Liberci, Karlových Varech, Plzni a Českých Budějovicích.

„Epson poprvé představil na regionálních školeních obchodním partnerům unikátní řadu tiskáren s Inkoustovými tankovými systémy. Tento systém garantuje v porovnání s konkurencí nízké náklady na tisk při zachování vysoké kvality, proto je pro nás důležité, aby si mohli naši partneři tisk na nové generaci inkoustových tiskáren vyzkoušet,“ uvedla Blanka Jašková, Marketing Services Specialist Epson. V rámci regionálních školení Epson také představuje další produktové novinky v oblasti projekční techniky, či velkoformátového tisku.

Také Toshiba partnerům během školení představuje jedinečné novinky. „Naše notebooky disponují neobyčejnou odolností, proto se v rámci školení pro obchodní partnery nebojíme reálných ukázek jejich výdrže,“ uvedl Boris Stonawski, Channel Account Manager CEE/Computer System Group EMEA Toshiba.

 

Mezi dalšími představovanými produkty jsou například nové televizory či stylové příslušenství, nebo exkluzivní partnerský program Toshiba.

O společnosti Epson Společnost Epson je celosvětovým lídrem na poli snímání a inovací, jehož portfolio produktů zahrnuje inkoustové tiskárny, projektory 3LCD snímače i jiná mikrozařízení. Společnost Epson je odhodlaná překonávat očekávání svých zákazníků po celém světě, kterým přináší výhody založené na kompaktních, energeticky úsporných a vysoce přesných technologiích. Společnost operuje na podnikových, domácích, obchodních i průmyslových trzích.

Skupina Epson vedena společností Seiko Epson Corporation se sídlem v Japonsku zaměstnává více než 81 000 zaměstnanců v 97 společnostech po celém světě a je hrdá na svůj neustálý přínos k ochraně životního prostředí a komunit, ve kterých působí.

O společnosti Epson Europe Společnost Epson Europe B.V. se sídlem v Amsterdamu představuje strategické řídicí centrum pro Evropu, Blízký východ, Rusko a Afriku. Společnost Epson Europe zaměstnává 1 757 lidí a ve fiskálním roce 2011 zaznamenala obrat 1.546 milionů eur. http://www.epson.eu

Environmentální vize 2050

O společnosti Toshiba Společnost Toshiba je přední světový inovátor při zavádění nových pokročilých technologií, diverzifikovaný výrobce a prodejce vyspělých elektronických a elektrických produktů, mezi které patří digitální spotřební produkty, elektronická zařízení a komponenty, energetické systémy včetně jaderných, průmyslové a sociální systémy infrastruktury a domácí spotřebiče.

Společnost Toshiba byla založena v roce 1875 a dnes provozuje globální síť více než 490 firem s 203 000 zaměstnanci po celém světě a ročním prodejem, který překračuje 6,3 bilionů jenů (77 miliard USD). Navštivte webové stránky Toshiba na adrese www.toshiba.co.jp/index.htm.

Společnost Toshiba Europe GmbH se sídlem ve městě Neuss v Německu je pobočka v plném vlastnictví společnosti Toshiba Corporation v Tokiu.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

22:03 Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

Stavbu retenční nádrže Perlík za 7,8 milionu korun dokončily Lesy České republiky na úpatí Smrku, ne…