Hyundai – jednička soukromých zákazníků v ČR

13.04.2013 10:40

Soukromí zákazníci si v březnu letošního roku v ČR koupili 4 716 automobilů, z toho bylo 919 vozů značky Hyundai.

Hyundai – jednička soukromých zákazníků v ČR
Foto: red
Popisek: Hyundai

 

Za první tři měsíce si tito zákazníci koupili 11 489 vozů a z toho 2 159 vozů značky Hyundai. Podíl Hyundai na trhu českých soukromých zákazníků tak za první kvartál činil 18,8%, v březnu podíl narostl již na 19,5%. Hyundai tak je nejprodávanější automobilovou značkou českým soukromým zákazníkům.
 
V celkových prodejích je značka Hyundai stabilně druhou nejprodávanější značkou. V březnu si vozy Hyundai koupilo 1 408 zákazníků a značka Hyundai zvýšila svůj podíl na trhu osobních automobilů v ČR na 10,2%. Za první tři měsíce letošního roku se prodalo v ČR 3 581 vozů Hyundai.
 
Nejprodávanějším modelem značky byl i v březnu model i20, kterého se prodalo 358 kusů, a jeho podíl na trhu činil 10%. Model Hyundai ix20 je od začátku roku, ale i v březnu, nejprodávanějším vozem v segmentu malých MPV. Během března si ho pořídilo 353 zákazníků a jeho tržní podíl byl 28,9%. Skvělého prodejního výsledku letos dosahuje model Hyundai i40. Za první tři měsíce bylo prodáno 228 vozů, meziroční nárůst činí 74% a je třetím nejprodávanějším vozem v segmentu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

22:03 Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

Stavbu retenční nádrže Perlík za 7,8 milionu korun dokončily Lesy České republiky na úpatí Smrku, ne…