Komunikace mezi Satalicemi a Vinoří slavnostně otevřena

17.04.2013 17:20

Zrekonstruovaná komunikace mezi městskými částmi Praha-Satalice a Praha-Vinoř byla 17. 4. 2013 slavnostně otevřena. Ostrý provoz se rozjede v průběhu pátku 19. 4. 2013.

Komunikace mezi Satalicemi a Vinoří slavnostně otevřena
Foto: Praha
Popisek: Zleva starosta Vinoře F. Švarc, šéf TSK L. Pivec, náměstek primátora pro dopravu J. Nosek, starosta Satalic F. Jenčík, vedoucí oblastní správy Sever TSK J. Tumpach.

Slavnostního stříhání pásky se kromě starostů obou městských částí satalického Františka Jenčíka a vinořského Františka Švarce zúčastnili náměstek primátora pro dopravu Josef Nosek, současný šéf TSK Ladislav Pivec a vedoucí oblastní správy Sever TSK Jiří Tumpach.

Rekonstrukci komunikace, která byla dlouhodobě ve velmi špatném stavu, zahájila společnost Eurovia CS 2. 4. 2013. Opravila komunikaci o délce 1,24 km a ploše 6925 m2. Cena rekonstrukce je 11.400.000,- Kč. Součástí rekonstrukce jsou i připravené dvě zastávky pro autobusy MHD při výjezdu na Vinoř.

Objednatelem bylo hlavní město v zastoupení společnosti TSK.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

22:03 Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

Stavbu retenční nádrže Perlík za 7,8 milionu korun dokončily Lesy České republiky na úpatí Smrku, ne…