„Dcera“ Mayzus Financial Services získala ocenění „Nejrychleji rostoucí firma“

23.04.2013 18:40

Dceřiná společnost londýnské firmy Mayzus Financial Services sídlící v Praze získala na mezinárodní konferenci Převody peněz cenu za nejrychleji rostoucí firmu na trhu peněžních převodů.

„Dcera“ Mayzus Financial Services získala ocenění „Nejrychleji rostoucí firma“
Foto: MoneyPolo
Popisek: Pražská „dcera“ londýnské společnosti Mayzus Financial Services získala na mezinárodní konferenci Převody peněz ocenění „Nejrychleji rostoucí firma“

Během posledních šesti měsíců vzrostl obrat firmy více než třikrát. Měsíční nárůst jejích klientů dosahuje 15 až 20 procent. V roce 2012 byl obrat společnosti na českém trhu téměř 1 miliardy korun, v letošním roce firma očekává růst na 2,4 miliardy korun. Prestižní mezinárodní konference Převody peněz se koná v těchto dnech poprvé v České republice v Praze.

Nadnárodní společnost Mayzus Financial Services provozuje služby mezinárodních peněžních převodů MoneyPolo v 130 zemích světa ve 126 světových měnách. Její služby lze využívat ve 400 tis. partnerských pobočkách po celém světě včetně České republiky. Otevření dalších poboček plánuje firma nepřetržitě i v následujících letech.

V  roce 2013 chce firma podstatně zvýšit svůj podíl na trhu peněžních převodů v České republice. Pomocí webových aplikací bude také aktivně rozvíjet systém MoneyPolo v Anglii, Německu, Polsku, Rakousku a na Slovensku.

Firma používá nejnovější technologie, stále se snaží hledat nové příležitosti na trhu. To jí umožňuje realizovat transakce za několikanásobně menší poplatek, než je ve světě zvykem.

„Růst naší společnosti potvrzují i statistiky Světové banky, kde jsme na prvním místě v transferu peněz z České republiky do tak významných regionů pro finanční převody, jako jsou Vietnam či Ukrajina. I podle této statistiky nabízíme nižší procenta za provedení transferu a jednu z nejvyšších rychlostí pro převod peněz na pobočku adresáta ve srovnání s jinými systémy. Předběhli jsme tak i světové giganty peněžních převodů, jako je Western Union,“ říká Nikolay Rozhok, jednatel a CEO Mayzus Financial Services Ltd.

Mezinárodní konference Převody peněz hostěná Prahou se svým významem řadí mezi světové konference pořádané v Singapuru, Londýně i v Baku (Ázerbájdžán). Pražská konference se zabývá novými technologiemi a inovativními řešeními v oblasti peněžních transferů, bankovním servisem peněžních převodů migrantů a řadou další témat.

* V současné době probíhá přepis obchodního jména společnosti z UWC Financial Services na Mayzus Financial Services. Změna názvu společnosti by měla proběhnout do 14 dnů.

MoneyPolo

Značku MoneyPolo vlastní britská společnost Mayzus Financial Services Ltd. Ta poskytuje finanční služby na základě licence vydané FCA ve Velké Británii. V České republice má vystavenou licenci od ČNB.

Kromě peněžních převodů mezi služby společnosti patří také on-line bankovní převody, proplácení finančních a bankovních šeků společností, směnárenská činnost, servis karetního programu MasterCard a další finanční produkty. Převody peněz jsou však pro společnost prioritou.  

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

17. týden na trhu pohonných hmot ČMKB

10:42 17. týden na trhu pohonných hmot ČMKB

Denní kontrakty motorové nafty na trhu pohonných hmot Českomoravské komoditní burzy Kladno se v 17. …