Activa vydává roční katalog produktů, představí bezmála 1000 novinek

06.05.2013 8:40

Společnost Activa právě vydává nové číslo katalogu Potřeby pro kancelář na rok 2013 a 2014.

Activa vydává roční katalog produktů, představí bezmála 1000 novinek
Foto: red
Popisek: Katalog společnosti Activa

 

Představuje v něm více než 8 400 produktů, z nichž je 952 novinek.  Při tvorbě publikace provedla společnost inovace v souladu s tím, jaké zboží je nejvíce vyhledáváno v e-shopu. Katalog je vydáván v nákladu 34 000 kusů a k dostání na objednávku či od obchodních zástupců společnosti.

Nový produktový katalog společnosti Activa je členěn do patnácti kapitol, které odpovídají názvům hlavních kategorií v e-shopu. Jedná se například o sekci psacích potřeb, kancelářské techniky, archivačních potřeb, čistících prostředků či občerstvení. Na bezmála 550 stranách jsou pak prezentovány jednotlivé produkty prostřednictvím textů a doprovodných fotografií. Společnost Activa je v současnosti jediná ve svém oboru, která v katalogu ceny uvádí a garantuje jejich platnost po dobu jednoho roku, tedy až do 31. května 2014.

„Přestože nyní přijímáme více než 80 % objednávek elektronickou formou, je roční katalog v tištěné podobě nedílnou součástí nákupního procesu ze strany našich zákazníků. Společnosti i jednotlivci jej poptávají a poté celý rok velmi intenzivně využívají,"  vysvětluje Jana Martínková ze společnosti Activa, která momentálně zásobuje komplexním vybavením na 12 000 právnických subjektů. „V průběhu následujících dvanácti měsíců navíc k hlavnímu katalogu vydáme také speciální nabídky, které jsou sezonně orientovány. Jejich téma i grafické uchopení plně koresponduje s aktuálním ročním katalogem," doplnila Martínková s tím, že katalog i speciální sezonní nabídky vychází jak v tištěné, tak v elektronické podobě.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

22:03 Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

Stavbu retenční nádrže Perlík za 7,8 milionu korun dokončily Lesy České republiky na úpatí Smrku, ne…