ČD: Pojeďte výhodně vlakem na koncert Elánu a na Aviatickou pouť do Pardubic

28.05.2013 20:08

V pátek 31. května vystoupí na pardubickém letišti legendární skupina Elán.

ČD: Pojeďte výhodně vlakem na koncert Elánu a na Aviatickou pouť do Pardubic
Foto: red
Popisek: ČD - logo

Pro návštěvníky koncertu bude vypravený mimořádný posilový rychlík z Prahy hl.n. do zastávky Pardubice závodiště a zpět. Speciální vlaky jsou připravené také během víkendové Aviatické pouti. Přímo do dějiště letecké přehlídky, do areálu letiště, bude vozit cestující motorový vlak ze Závodiště. První ranní spoj na letiště a poslední dva večerní spoje z letiště budou začínat, resp. končit na pardubickém hlavním nádraží. Každý, kdo se vypraví vlakem Českých drah na Aviatickou pouť, navíc může využít zvýhodněné zpáteční jízdenky VLAK+ se slevou 25 % ze základního jízdného.
 
Elán na letišti
 
V pátek 31. května 2013 od 20 hodin proběhne přímo na ploše letiště Pardubice koncert legendární slovenské rockové skupiny Elán. Jediné české vystoupení řady "The Best Of Tour" v roce 2013 se bude konat v předvečer 23. ročníku letecké show Aviatická pouť s podtitulem Tenkrát na Východě, kterou hostí letiště Pardubice o prvním červnovém víkendu roku 2013.
 
Skupina Elán v Pardubicích zahraje průřez svými největšími hity programu The Best Of Tour. Velká scéna s přibližně 200 čtverečními metry LED obrazovky, výkonný zvukový aparát, bohatý světelný park a další vizuální efekty, to vše obklopené unikátní leteckou technikou, slibuje mimořádný zážitek.
 
Cesta vlakem s ČD
 
České dráhy vypraví pro návštěvníky koncertu pohodlný posilový vlak z Prahy do Pardubic, který pojede až na zastávku Pardubice závodiště, tedy téměř ke vstupu do areálu letiště. Po skončení koncertu bude zajištěna rovněž cesta zpět.
 
Po skončení koncertu je vlakem zajištěna nejen cesta zpět do Prahy, ale i návazná doprava z Pardubic směrem do České Třebové (s přípoji v Chocni směr Vysoké Mýto). Vlakem domů se v nočních hodinách pohodlně dostanou také cestující z Pardubic závodiště do Chrudimi a pojede také osobní vlak do Hradce Králové. Ve všech posilových vlacích platí tarif Českých drah.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: České dráhy

Radek Rozvoral byl položen dotaz

Neslibujete nesplnitelné?

Opravdu jde ještě změnit migrační pakt, když ho podezřele narychlo EP před volbami odsouhlasil? A jak chcete zrušit green deal? Jsem pro, ale myslím, že je to nereálný slib.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

MHMP: Praha zprovoznila další část cyklostezky A1 mezi Stromovkou a ulicí Varhulíkové

10:04 MHMP: Praha zprovoznila další část cyklostezky A1 mezi Stromovkou a ulicí Varhulíkové

Hlavní město prostřednictvím Technické správy komunikací hl. m. Prahy (TSK) otevřelo novou část páte…