Oslavte Den dětí s OC Forum Nová Karolina

30.05.2013 19:40

Na sobotu 1. června připravilo nákupní a zábavní centrum Forum Nová Karolina pro děti zajímavé odpoledne s bohatým doprovodným programem.

Oslavte Den dětí s OC Forum Nová Karolina
Foto: ostrava.cz
Popisek: Ostravská radnice

Ten bude propojen s historicky prvním ročníkem Českého běhu žen v Ostravě. Bavit se přitom může celá rodina. Zatímco Český běh žen je určen ženám, a to všech věkových a výkonnostních kategorií a mohou ho absolvovat i ženy, které nikdy nezávodily, bohatý doprovodný program plný sportování, soutěžení, zajímavých her, příjemné hudby a lahodných pochoutek po celý sobotní den se postará o zábavu především dětem. Ovšem ani tatínkové se nemusejí bát, že přijdou zkrátka. Na účastníky Dětského dne i Českého běhu žen čeká také řada zajímavých osobností – mezi nimi např. patronka Českého běhu žen, legenda českého i mezinárodního běhu a dosud nepřekonaná světová rekordmanka Jarmila Kratochvílová nebo hráči HC Vítkovice Steel, kteří svým malým fanouškům rádi věnují na památku autogram, a řada dalších. Přijďte se sami přesvědčit.

Program pro děti: 

·         Na venkovním prostranství bude pro děti připraveno: nafukovací boxovací ring, nafukovací horolezecký totem, 4 nafukovací hrady, skákadla, hasičský záchranný vůz, hry a soutěže s hasiči, dětský kolotoč a autíčka.

·         Uvnitř OC Forum Nová Karolina: střelecká klec HC Vítkovice, malování na obličej, autodráha, plyšové hračky animals, zmrzlina a balonky.

Doprovodný program:

·        9.00-13.30 Český běh žen (pro účastnice závodu dětský koutek zdarma) – tratě: 300 m, 2,5 km, 5 km, 10 km, Nordic Walking 2,5 km,

·        13.45 koncert kapely La Sunday,

·        14.00 autogramiáda hráčů HC Vítkovice Steel (ve 2. patře OC Forum Nová Karolina naproti výtahům),

·        15.00 Bořek stavitel, Týna, Lůďa a další kamarádi,

·        15.30 vystoupení tanečního souboru Funky Beat (v 1. patře OC Forum Nová Karolina vedle výtahů).

Přijďte se svými dětmi pobavit a užít si radost z pohybu. Všichni jste srdečně zváni!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

BESIP: Skrytá měření odhalila další rizikové místo v Libereckém kraji

7:14 BESIP: Skrytá měření odhalila další rizikové místo v Libereckém kraji

V Hajništi překračuje maximální povolenou rychlost v obci skoro 90 procent motoristů. Výjimkou nebyl…