DPP: V pražské MHD dnes dojde k dalšímu omezení metra linky B

03.06.2013 19:40

19:00 Vzhledem k vývoji povodňové situace v Praze a dalšímu zvýšení hladiny Vltavy (průtok 3000 m3 za vteřinu) rozhodl Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) o dalších změnách v MHD.

DPP: V pražské MHD dnes dojde k dalšímu omezení metra linky B
Foto: Hans Štembera
Popisek: Logo Dopravního podniku hlavního města Prahy

Především dojde ke zkrácení stávající trasy metra B, budou uzavřeny 4 stanice: Smíchovské nádraží, Českomoravská, Vysočanská a Kolbenova. Uzavřené úseky budou dopravně obslouženy změnami náhradní tramvajové linky XB.

„Vzhledem k aktuální situaci jsme byli nuceni přistoupit k dalšímu omezení linky metra B. Od dnešní 20. hodiny doprava dozná omezení o další čtyři stanice. Operativním rozšířením  náhradní dopravy se budeme samozřejmě snažit o udržení kvality přepravy pro cestující stejně jako dnes, kdy přepravování Pražanů fungovalo plynule na  celkově dobré úrovni,“ sdělil Milan Křístek, generální ředitel DPP.

Bližší informace naleznete v dalším přiloženém dokumentu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

odškodnění

Pane poslanče, dobrý den, co si myslíte o tom, za jakých podmínek chce Praha poskytnout pozůstalým po obětech střelby na FF finanční pomoc? Já si troufnu říci, že je to až nehumánní, a že je celý ten dotazník je jen zástěrkou, jak nepomoci. Zajímalo by mě taky, zda nějaké odškodnění vyplatil stát? M...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

22. týden na trhu pohonných hmot ČMKB

10:19 22. týden na trhu pohonných hmot ČMKB

Denní kontrakty motorové nafty na trhu pohonných hmot Českomoravské komoditní burzy Kladno se ve 22.…