ha-loo je připraveno!

04.06.2013 16:40

Společnost ha-vel internet, provozovatel virtuálního operátora ha-loo, s radostí touto cestou oznamu-je, že je připravena k poskytnutí mobilních služeb. Veškeré informace ohledně cen a podmínek bude management společnosti prezentovat na tiskové konferenci dne 17.6.2013. Časový rozvrh se oproti původní informaci posunul o 4 dny v závislosti na doladění posledních detailů služby s partnerem.

ha-loo je připraveno!
Foto: Archiv
Popisek: Mobilní telefon - ilustrační foto.

„Naše společnost je plně připravena poskytnout službu ha-loo mobil našim zákazníkům, samozřejmě i v kombinaci s oblíbenou službou ha-loo pevná. Start je připraven, služby jsou implementovány do našich systémů a k dispozici máme 30.000 čísel, které jsou připraveny pro naše zákazníky. Se spuštěním služby nabídneme zákazníkům levnější služby, než všichni stávající virtuální operátoři, tím se staneme jedno-značně nejlevnějším virtuálním operátorem na trhu.

Hlavní výhodou pro naše zákazníky bude vteřinová tarifikace, která zásadně zvýhodňuje volání oproti ostatním tarifům s tarifikací 30+1, 60+1 či dokonce 60+60. Zákazníci se mohou těšit i na datové balíčky, které máme připraveny.“ Uvedl Pavel Halfar, gene-rální ředitel společnosti ha-vel internet s.r.o.

Spolu s představením služby má ha-vel připraveny i soutěže o velmi zajímavé ceny, které budou spuš-těny na rádiu Kiss, Facebooku (Mobile ha-loo) a webových stránkách www.ha-loo.cz

Služba ha-loo v podobě pevné linky byla spuštěna již v roce 2005. Po dobu osmi let nabízí zákazníkům levné volání v rámci ČR, ale i do zahraničí. „Zákazníci ha-loo mobil se mohou těšit i na skvělé ceny volání do zahraničí, které již desítky tisíc zákazníků pevných linek denně využívá. Připravujeme pro ha-loo mo-bil, ale i ha-loo pevná, speciální zónu evropských zemí. Díky tomu budou moci naši zákazníci volat levně v rámci naší republiky a do evropských zemí. Zákazník při volání do zahraničí v nákladech pocítí mini-mální rozdíl mezi místním hovorem nebo třeba voláním do Německa či Polska.“ Uvedl Petr Borecký, marketingový ředitel.

O společnosti ha-vel internet s.r.o.

Značka ha-vel reprezentuje společnost se sedmnáctiletou tradicí na trhu, která se zaměřuje na profesi-onální řešení telekomunikačních služeb pro korporace, veřejný sektor, telekomunikační operátory, ale i domácnosti. Disponuje rozsáhlou infrastrukturou, která se řadí svým rozsahem k největším datovým sítím v České republice.

O službě ha-loo

ha-loo je předplacená služba pro volání z pevné sítě, kterou využívají desetitisíce spokojených zákazní-ků pro levné a efektivní volání. ha-loo nabízí kvalitu srovnatelnou s profesionálním hlasovým řešením již řadu let a k tomu funkcionality profesionální virtuální ústředny. Totožné kvality a výhodné podmínky nabídne nově i pro volání z mobilních telefonů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

22:03 Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

Vláda na vlastní žádost odvolala z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou. Do jmenování nového hl…