ha-loo je připraveno!

04.06.2013 16:40

Společnost ha-vel internet, provozovatel virtuálního operátora ha-loo, s radostí touto cestou oznamu-je, že je připravena k poskytnutí mobilních služeb. Veškeré informace ohledně cen a podmínek bude management společnosti prezentovat na tiskové konferenci dne 17.6.2013. Časový rozvrh se oproti původní informaci posunul o 4 dny v závislosti na doladění posledních detailů služby s partnerem.

ha-loo je připraveno!
Foto: Archiv
Popisek: Mobilní telefon - ilustrační foto.

„Naše společnost je plně připravena poskytnout službu ha-loo mobil našim zákazníkům, samozřejmě i v kombinaci s oblíbenou službou ha-loo pevná. Start je připraven, služby jsou implementovány do našich systémů a k dispozici máme 30.000 čísel, které jsou připraveny pro naše zákazníky. Se spuštěním služby nabídneme zákazníkům levnější služby, než všichni stávající virtuální operátoři, tím se staneme jedno-značně nejlevnějším virtuálním operátorem na trhu.

Hlavní výhodou pro naše zákazníky bude vteřinová tarifikace, která zásadně zvýhodňuje volání oproti ostatním tarifům s tarifikací 30+1, 60+1 či dokonce 60+60. Zákazníci se mohou těšit i na datové balíčky, které máme připraveny.“ Uvedl Pavel Halfar, gene-rální ředitel společnosti ha-vel internet s.r.o.

Spolu s představením služby má ha-vel připraveny i soutěže o velmi zajímavé ceny, které budou spuš-těny na rádiu Kiss, Facebooku (Mobile ha-loo) a webových stránkách www.ha-loo.cz

Služba ha-loo v podobě pevné linky byla spuštěna již v roce 2005. Po dobu osmi let nabízí zákazníkům levné volání v rámci ČR, ale i do zahraničí. „Zákazníci ha-loo mobil se mohou těšit i na skvělé ceny volání do zahraničí, které již desítky tisíc zákazníků pevných linek denně využívá. Připravujeme pro ha-loo mo-bil, ale i ha-loo pevná, speciální zónu evropských zemí. Díky tomu budou moci naši zákazníci volat levně v rámci naší republiky a do evropských zemí. Zákazník při volání do zahraničí v nákladech pocítí mini-mální rozdíl mezi místním hovorem nebo třeba voláním do Německa či Polska.“ Uvedl Petr Borecký, marketingový ředitel.

O společnosti ha-vel internet s.r.o.

Značka ha-vel reprezentuje společnost se sedmnáctiletou tradicí na trhu, která se zaměřuje na profesi-onální řešení telekomunikačních služeb pro korporace, veřejný sektor, telekomunikační operátory, ale i domácnosti. Disponuje rozsáhlou infrastrukturou, která se řadí svým rozsahem k největším datovým sítím v České republice.

O službě ha-loo

ha-loo je předplacená služba pro volání z pevné sítě, kterou využívají desetitisíce spokojených zákazní-ků pro levné a efektivní volání. ha-loo nabízí kvalitu srovnatelnou s profesionálním hlasovým řešením již řadu let a k tomu funkcionality profesionální virtuální ústředny. Totožné kvality a výhodné podmínky nabídne nově i pro volání z mobilních telefonů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

SÚKL: MUDr. Tomáš Boráň byl jmenován ředitelem Státního ústavu pro kontrolu léčiv

20:48 SÚKL: MUDr. Tomáš Boráň byl jmenován ředitelem Státního ústavu pro kontrolu léčiv

Ředitelem Státního ústavu pro kontrolu léčiv se 1. května 2024 stal MUDr. Tomáš Boráň. Na základě vý…