DPP zprovoznil další úsek pražské MHD - tramvaje se vrací do Modřan

05.06.2013 12:24

Ve středu okolo jedenácté se důležitá tramvajová linka číslo 3 vrátila do své původní trasy, tato tramvaj opět pojede až na konečnou v Modřanech.

DPP zprovoznil další úsek pražské MHD - tramvaje se vrací do Modřan
Foto: Hans Štembera
Popisek: Logo Dopravního podniku hlavního města Prahy

Hasičům Dopravního podniku hl. m. Prahy a městských hasičům se totiž podařilo vyčerpat lagunu, která se nacházela přímo na Modřanské ulici, kde bránila od pondělního dopoledne průjezdu tramvají.

„Díky obnově tramvajové dopravy na jihu Prahy, konkrétně linky č. 3, se zejména obyvatelům Modřan výrazně uleví. Tato páteřní tramvajová linka dokáže významně přispět ke stabilizaci dopravy mezi Modřany a centrem Prahy,“ vysvětlil generální ředitel DPP Milan Křístek.

Obnovení provozu tramvají do Modřan také vrátí do normálního stavu autobusovou linku číslo 157, která dosud jezdila v náhradní trase, aby zabezpečila dopravní obslužnost této oblasti Prahy. Znovuzavedení tramvajové linky č. 17, která má konečnou rovněž v Modřanech, čeká na otevření Smetanova nábřeží, které je prozatím uzavřené pro veškerou dopravu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

22:03 Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

Stavbu retenční nádrže Perlík za 7,8 milionu korun dokončily Lesy České republiky na úpatí Smrku, ne…